ΑρχικήinetΟ Tim Cook λέει ότι η Apple δεν αντιγράφει τα Android τηλέφωνα

Ο Tim Cook λέει ότι η Apple δεν αντιγράφει τα Android τηλέφωνα

Η Apple έχει συχνά κατηγορηθεί ότι αντιγράφει τους αντιπάλους της και το iPhone X είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Η Cupertino εισήγαγε την ασύρματη φόρτιση χρόνια αργότερα αφού οι Android OEMs έκαναν το ίδιο, αλλά από ότι λέει ο CEO Tim Cook, δεν τίθεται θέμα αντιγραφής. Apple

Ο Tim Cook συζητά τις επενδύσεις της Apple στις καινοτομίες, εξηγώντας ότι ακόμα κι αν δεν είναι η πρώτη που φέρνει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στην αγορά, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αρχίσει η ανάπτυξη.

Και ο λόγος για τον οποίο η Apple δεν είναι η πρώτη που φέρνει στις συσκευές της νέα χαρακτηριστικά είναι ότι θέλει απλά να πάνε όλα ομαλά, εξήγησε ο Cook. Φυσικά, αυτό δεν έχει νόημα όταν εξετάζουμε την ασύρματη φόρτιση, η οποία ήταν εδώ και πολλά χρόνια πριν η Apple την φέρει στο iPhone X.

“Δεν θα έλεγα ότι «ακολουθούμε». Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη γιατί αυτό υπονοεί ότι περιμέναμε να δούμε τι κάνει κάποιος άλλος. Αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα.  Θα μπορούσατε να πάρετε όλα τα προϊόντα μας – iPod, iPhone, iPad, Apple Watch – δεν ήταν τα πρώτα, αλλά ήταν τα πρώτα μοντέλα, σωστά; “Ο Tim Cook απάντησε όταν ρωτήθηκε πώς βλέπει ότι η Apple ακολουθεί άλλες εταιρείες.

Ο Cook εξηγεί ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται να γίνουν beta testers και ο λόγος για τον οποίο ορισμένα χαρακτηριστικά φθάνουν αργότερα από ό,τι στις συσκευές Android είναι επειδή η εταιρεία επενδύει περισσότερο σε βελτιώσεις που υλοποιούνται πριν κυκλοφορήσουν.

“Σε κάθε περίπτωση, αν κοιτάξετε όταν ξεκινήσαμε, φαντάζομαι ότι ξεκινήσαμε το σχεδιασμό του χαρακτηριστικού πολύ πριν από άλλους, αλλά πήραμε το χρόνο μας για να το κάνουμε σωστό. Επειδή δεν πιστεύουμε στη χρήση των πελατών μας ως δοκιμαστές. Αυτό που πιστεύουμε ότι είναι μοναδικό είναι η υπομονή. Έχουμε την υπομονή να περιμένουμε μέχρι να γίνει κάτι σπουδαίο πριν το κυκλοφορήσουμε”, είπε ο Cook.

Χωρίς αμφιβολία, η Apple διαδραμάτισε βασικό ρόλο στην εξέλιξη της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας την τελευταία δεκαετία, αλλά το να προσπαθεί να πείσει τους πελάτες ότι είναι πάντα η πρώτη που δημιουργεί καινούρια χαρακτηριστικά δεν είναι ιδιαιτέρως θετικό. Οι αγοραστές είναι πιο έξυπνοι από ό, τι οι εταιρείες φαίνεται να πιστεύουν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS