ΑρχικήinetΗ Apple κυκλοφορεί το Safari Technology Preview 50 για macOS Sierra και...

Η Apple κυκλοφορεί το Safari Technology Preview 50 για macOS Sierra και High Sierra

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το πεντηκοστό Πρόγραμμα Τεχνολογίας (TP) που δημιουργήθηκε για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari βασισμένο στο WebKit για τις σειρές λειτουργικών συστημάτων macOS Sierra 10.12 και MacOS High Sierra 10.13.

Apple

Το Safari Technology Preview Release 50 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη σε υπολογιστές MacOS Sierra και MacOS High Sierra που εκτελούν είτε την σταθερή έκδοση του Safari είτε την προηγούμενη. Το τελευταίο μπορεί να ενημερωθεί στη νέα έκδοση μέσω της καρτέλας Ενημερώσεις στο Mac App Store.

Αυτή η έκδοση φέρνει πολυάριθμες βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων σε ένα ευρύ φάσμα στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των Υπηρεσιών Εργασίας, του Manifest Web App, του Web API, του Web Driver, της JavaScript, καθώς επίσης και στην απόδοση ιστοσελίδων και την προσβασιμότητα. Το πλήρες changelog επισυνάπτεται παρακάτω.

Μεταξύ των κορυφαίων στοιχείων της έκδοσης Safari Technology Preview 50, μπορούμε να αναφέρουμε την υποστήριξη για την αποθήκευση cache των απαντήσεων blob, την υλοποίηση του createImageBitmap (HTMLVideoElement), καθώς και την καλύτερη απόδοση των εικόνων του Scalable Vector Graphics (SVG) που έχουν το ίδιο μέγεθος με το WebGL.

Ο Web Inspector τώρα εμφανίζει τα στοιχεία “Ηχογραφήματα”, “Πλαίσια” και “Προγράμματα” στην πλαϊνή μπάρα, η επιλογή δέντρου καρτέλας “Καμβά” επιδιορθώθηκε ώστε να μην αλλάζει ξαφνικά όταν επιλέγεται ένα πλαίσιο εγγραφής και η καρτέλα Στοιχεία ενημερώθηκε για να συμπεριλάβει το “Μετάβαση στο Layer “.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, το Safari Technology Preview Release 50 αλλάζει τα cookies που επιστρέφονται από την αυτοματοποίηση για να δείξει το χρόνο λήξης σε δευτερόλεπτα, δεν σπαταλάει πλέον τους χρήστες με ένα σφάλμα όταν η αλλαγή μεγέθους παραθύρου ή η μετακίνηση δεν έχει ορατό αποτέλεσμα και καθυστερεί τις ειδοποιήσεις εστίασης για στοιχεία UI τον υπολογισμό του χαρακτηριστικού έως ότου αυτό απαιτείται.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS