ΑρχικήinetQualcomm Snapdragon 845 με VR σχεδιασμό και AI μηχανισμό

Qualcomm Snapdragon 845 με VR σχεδιασμό και AI μηχανισμό

Η Qualcomm ανακοίνωσε σήμερα αρκετά νέα προϊόντα που θα φέρουν την επανάσταση στην αγορά VR και AI, καθώς και στην κοινότητα παραγωγής ήχου και της βιομηχανίας ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού εισάγει σήμερα ένα νέο μηχανισμό τεχνητής νοημοσύνης (AI) σχεδιασμένο για να τροφοδοτεί τις δυνατότητες AI στην επιλεγμένη κινητή πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon, υποδηλώνοντας ότι οι επερχόμενες έξυπνες συσκευές θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο έξυπνες και πιο φιλικές προς το περιβάλλον.Qualcomm

Στη λίστα συναντάμε smartphones από την OnePlus, Motorola, Xiaomi, ASUS, Vivo, OPPO, ZTE, Nubia, Blackshark και Smartisan, τα οποία τροφοδοτούνται από το κινητό λειτουργικό σύστημα Android της Google που λειτουργεί πάνω από τον πυρήνα του Linux. Οι κατασκευαστές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον κινητήρα AI της Qualcomm για την επιτάχυνση των εφαρμογών AI στις συσκευές τους.

«Το AI on-device απαιτεί πολλαπλές αρχιτεκτονικές υλικού, εργαλεία λογισμικού και πλαίσια για την κάλυψη των απαιτήσεων προγραμματισμού και απόδοσης για τις μυριάδες λειτουργίες και εφαρμογές που λειτουργούν με AI φέτος», δήλωσε ο Gary Brotman, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων της Qualcomm Technologies , Inc.

Η νέα πλατφόρμα AI της Qualcomm υπόσχεται να υποστηρίξει το Android Neural Networks API, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να εκτελούν αλγορίθμους AI κατευθείαν στον Hexagon Vector Processor με τη βιβλιοθήκη Hexagon Neural Network (NN) και ενσωματώνει το πλαίσιο λογισμικού Snapdragon Neural Processing Engine (NPE).

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα μια νέα πλατφόρμα Virtual Reality (VR) με βάση το ισχυρό τσιπ Snapdragon 845, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε ναυαρχίδες smartphone όπως η σειρά Galaxy S9 της Samsung που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Με αυτό, η εταιρεία ελπίζει να τροφοδοτήσει τις εμπειρίες VR επόμενης γενιάς σε κινητές συσκευές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS