ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Κυκλοφορεί νέο Browser Update για iPhone με υποστήριξη 3D Touch

Microsoft: Κυκλοφορεί νέο Browser Update για iPhone με υποστήριξη 3D Touch

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια σημαντική ενημέρωση για το πρόγραμμα περιήγησης Edge στο iPhone, αυτή τη φορά με πολύ περισσότερες βελτιώσεις απ’ ότι συναντάμε στις προηγούμενες εκδόσεις.

Το Microsoft Edge 41.10 (ενημερωμένο από το 41.9) περιλαμβάνει υποστήριξη 3D Touch για pop και peek, και αυτό σίγουρα είναι χρήσιμο για τους ιδιοκτήτες των πιο πρόσφατων μοντέλων iPhone. Το 3D Touch είναι διαθέσιμο στο iPhone 6s και σε νεότερα μοντέλα, ενώ προσφέρεται επίσης στη πλειοψηφία των προγραμμάτων περιήγησης για iOS, συμπεριλαμβανομένου του προεπιλεγμένου Safari και του Google Chrome.Microsoft

Η νέα έκδοση του Microsoft Edge έρχεται επίσης με μια επιλογή αναζήτησης κειμένου σε μια σελίδα  -“Find in page”- η οποία είναι διαθέσιμη στο μενού “…” τριών σημείων του προγράμματος περιήγησης. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιήγησης έχει τροποποιηθεί για να ανοίγει νέες καρτέλες στο παρασκήνιο όταν πατάτε επί μακράν ένα σύνδεσμο ,χαρακτηριστικό αρκετά χρήσιμο ειδικά όταν διαβάζετε ειδήσεις στο διαδίκτυο.

Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε ένα συγκεκριμένο άρθρο, ενώ παράλληλα μπορείτε να ανοίξετε έναν σχετικό σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες χωρίς να αφήσετε τη σελίδα.

Η Microsoft έχει επίσης εισάγει επιλογές για να επιλέξετε την περιοχή περιεχομένου για τη ροή ειδήσεων που εμφανίζεται στη σελίδα “Νέα καρτέλα”. Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτήν τη ρύθμιση από τη σελίδα Ρυθμίσεις> Νέα καρτέλα.

Και τέλος, η νέα έκδοση του Edge περιλαμβάνει επίσης επιλογές για την κοινή χρήση συνδέσμων στο Edge από άλλες εφαρμογές μέσω της δυνατότητας κοινής χρήσης, καθώς και λειτουργίες διαλειτουργικότητας με το Microsoft Outlook για να ανοίξουν συνδέσεις στο πρόγραμμα περιήγησης.

Ο γίγαντας του λογισμικού επιβεβαιώνει επίσης ότι μια έκδοση iPad του προγράμματος περιήγησης Edge βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά, αλλά η εταιρεία δεν μπορεί να παράσχει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αυτή η νέα εφαρμογή για λήψη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS