ΑρχικήUpdatesΗ Windows 10 1709 έκδοση εκτελείται από τα περισσότερα συστήματα

Η Windows 10 1709 έκδοση εκτελείται από τα περισσότερα συστήματα

Η Microsoft ξεκίνησε την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης Windows 10 Fall Creators Update (έκδοση 1709) στα μέσα Οκτωβρίου και τον περασμένο μήνα η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ολοκληρώθηκε αυτή η διαδικασία, πράγμα που σήμαινε ουσιαστικά ότι όλα τα συστήματα είχαν τη δυνατότητα αναβάθμισης μέσω του Windows Update.Windows 10

Και όπως αποδεικνύεται, η πλειοψηφία των συστημάτων αναβαθμίζεται με το Fall Creators Update, καθώς η υιοθέτηση αυτής της νέας έκδοσης βελτιώνεται φθάνοντας το 85%, σύμφωνα με τα στοιχεία που προσφέρει η AdDuplex.

Η πιο δημοφιλής έκδοση των Windows 10 στην αγορά είναι η Windοws 10 Fall Creators Update (έκδοση 1709), ενώ δεύτερη έρχεται η ενημέρωση των Windows 10 Creators (έκδοση 1703) με 8.1%. Από την άλλη πλευρά, το Anniversary Update (version 1607)  μειώθηκε στο 5,1%, ενώ το 0,4% των συστημάτων διαθέτουν την επικαιροποιημένη έκδοση των Windows 10 Redstone 4.

Το Redstone 4 προβλέπεται να οριστικοποιηθεί τον Μάρτιο πριν από τη δημόσια κυκλοφορία του τον Απρίλιο, πιθανότατα ως έκδοση 1803. Είναι διαθέσιμο ως μέρος του προγράμματος Windows Insider, αν και αξίζει να γνωρίζουμε ότι η λειτουργία αυτών των builds δεν συνιστάται για μηχανές παραγωγής επειδή περιλαμβάνουν σφάλματα που επηρεάζουν την απόδοση και τη σταθερότητα. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το όνομα της νέας έκδοσης, αλλά πρόσφατες διαρροές πρότειναν ότι θα μπορούσε να ονομαστεί Windows 10 Spring Creators Update.

Πληροφοριακά, υπάρχουν χώρες όπου η ενημερωμένη έκδοση Windοws 10 Fall Creators έχει ξεπεράσει το μερίδιο 90%, αλλά από την άλλη, σε άλλες φτάνει μόλις το 60%, όπως η Κίνα και η Ινδία.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η υιοθέτηση της ενημερωμένης έκδοσης Windows 10 Fall Creators Update ανέρχεται σήμερα στο 89,4%, ενώ στον Καναδά έχει ήδη φτάσει το 91,8%.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS