ΑρχικήinetΟ κόσμος των Android πρόκειται να αλλάξει σημαντικά

Ο κόσμος των Android πρόκειται να αλλάξει σημαντικά

AndroidΑυτή τη χρονιά φαίνεται πως θα δούμε αρκετές νέες συσκευές Android από τις Samsung, LG, Huawei, Sony, Alcatel και Asus. Για ορισμένους από αυτούς τους κατασκευαστές, γνωρίζουμε ακριβώς τι θα παρουσιάσουν. Και φέτος το μεγάλο τους ατού είναι τα smartphones.

Η LG για παράδειγμα, ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του LG V30, η οποία θα διατηρήσει την ίδια εμφάνιση με το V30, αλλά έρχεται με ένα σωρό AI-powered αξεσουάρ, ειδικά σε ότι αφορά τις φωτογραφίες. Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του νέου μοντέλου και η εταιρεία δεν έχει προγραμματίσει κάποιο γεγονός για την παρουσίασή του.

Η Samsung επίσης θα ξεκινήσει το νέο βασικό της μοντέλο κινητού, το Galaxy S9, στις 25 Φεβρουαρίου. Χάρη σε μια σταθερή ροή διαρροών, γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για το τηλέφωνο. Γνωρίζουμε ακόμη και ποια θα είναι κάποια από τα αξεσουάρ του, όπως το DeX Pad.

Οι φημολογούμενες προδιαγραφές για το Galaxy S9 είναι οθόνη AMOLED 5,8 ιντσών, chipset Snapdragon 845, μνήμη RAM 4GB και μία κάμερα στο πίσω μέρος. Ο μεγαλύτερος αδελφός του, το Galaxy S9 +, θα έχει μια οθόνη 6,2 ιντσών, 6GB μνήμης RAM και μια διπλή, κάθετα προσανατολισμένη κάμερα στο πίσω μέρος.

Η Huawei έχει σχεδιάσει επίσης ένα γεγονός στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα παρουσιάσει η εταιρεία. Θα μπορούσε να είναι ένα νέο τηλέφωνο, αλλά η Huawei ανακοίνωσε επίσης ένα γεγονός για τις 27 Μαρτίου στο Παρίσι, οπότε είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα δούμε ένα νέο βασικό μοντέλο smartphone πριν από αυτή την ημερομηνία.

Η ανακοίνωση της εταιρείας για την εκδήλωση έχει μια ετικέτα που λέει “Experience new horizons”, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει κυριολεκτικά οτιδήποτε.

Παρόλα αυτά, οι προηγούμενες φήμες ισχυρίζονται ότι η Huawei πρόκειται να ξεκινήσει το P20, το οποίο θα είναι ένα μεγάλο άλμα από το τρέχον βασικό μοντέλο της, το P10. Φημολογείται ότι έρχονται σε τρεις εκδόσεις: P20, P20 Plus και P20 Lite, με τις δύο πρώτες παραλλαγές να φέρουν μια τριπλή (!) 40-megapixel πίσω κάμερα.

Όσο για τη Sony, οι φήμες λένε ότι τουλάχιστον ένα νέο τηλέφωνο έρχεται και – όπως συμβαίνει με όλες τις κορυφαίες εταιρίες της Sony – μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλη προσοχή στην κάμερα.

Ένα ακόμα θέμα που θα συζητηθεί το τρέχον έτος είναι το 5G. Παρόλο που απέχει πολύ από το να γίνει συνηθισμένο, το πρότυπο κινητής τηλεφωνίας της επόμενης γενιάς θα έρθει τα επόμενα χρόνια και πιθανότατα θα δούμε μερικές επιδείξεις των τρελών ταχυτήτων του στη Βαρκελώνη.

Το MWC θα πραγματοποιηθεί επίσημα στη Βαρκελώνη από τις 26 Φεβρουαρίου έως τη 1 Μαρτίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS