ΑρχικήReviews6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη νέα εφαρμογή Google...

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη νέα εφαρμογή Google Pay

εφαρμογή Η Google παρουσίασε μια νέα εφαρμογή, το Google Pay for Android. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να πληρώνετε για τα πράγματα που αγοράζετε και να παρακολουθείτε τις αγορές μέσω του τηλεφώνου σας. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Η Google έχει υψηλότερα σχέδια για τη νέα της εφαρμογή.

Δείτε λοιπόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Αντικαθιστά τόσο το Android Pay όσο και το Google Wallet

Το Google Pay αντιπροσωπεύει την ενοποίηση αυτών των δύο προηγουμένως ξεχωριστών εφαρμογών. Το Android Pay ήταν η άμεση απάντηση της Google στο Apple Pay, επιτρέποντας στους χρήστες να πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες μέσω των τηλέφωνών τους. Το Google Wallet πραγματοποίησε μια σελίδα από το Venmo, προσφέροντας πληρωμές από ομότιμους χρήστες. Το Google Pay θα χειρίζεται και τις δύο λειτουργίες.

Τι είναι το Google Pay Send;

Εν ολίγης η Google έχει ανακατασκευάσει το Wallet: Είναι τώρα γνωστό ως Google Pay Send και εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Wallet, μια επικείμενη ενημέρωση θα την αντικαταστήσει. (Εάν έχετε ήδη Android Pay, θα ενημερωθεί αυτόματα επίσης.)

Γιατί το χρειάζεστε;

Εάν το Google Pay ενσωματώνει το Google Wallet, γιατί υπάρχει το Google Pay Send; Επειδή αυτές οι δυνατότητες πληρωμής από ομότιμους χρήστες δεν είναι έτοιμες στο Google Pay – και δεν θα είναι για τους επόμενους μήνες. Η αποστολή απλώς δίνει στο Google Wallet μια επωνυμία Google Pay (μαζί με μια ενημερωμένη έκδοση UI).

Τι κάνει το Google Pay αυτή τη στιγμή;

Αυτή τη στιγμή είναι μια ελαφρώς ενημερωμένη έκδοση του Android Pay. Έχετε δύο επιλογές: Home και Κάρτες.

Η Αρχική οθόνη εμφανίζει (ή θα εμφανίσει, μόλις ενημερωθούν οι πληρωμές Android Pay στο Google Pay) τις πρόσφατες αγορές, τα κοντινά καταστήματα που αποδέχονται το Google Pay και ούτω καθεξής.

Στην οθόνη “Κάρτες” παρατίθενται όλες οι πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες που έχετε προσθέσει, προγράμματα αφοσίωσης, κάρτες δώρων και ακόμη και πράγματα όπως PayPal και Visa Checkout.

Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να αγοράσετε πράγματα, όπως θα μπορούσατε και πριν με το Android Pay. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε για τη δημόσια διαμετακόμιση σε ορισμένες πόλεις (συμπεριλαμβανομένου του Κιέβου, του Λονδίνου και του Portland).

Τι άλλο έρχεται;

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, τους επόμενους μήνες, οι χρήστες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι σε θέση να ανταλλάξουν χρήματα με το Venmo. Η Google θα προσθέσει επίσης περισσότερες πόλεις για πληρωμές διαμετακόμισης και θα καταστήσει διαθέσιμη την πληρωμή μέσω άλλων εφαρμογών της Google, συγκεκριμένα του Chrome και του Assistant.

Πώς μπορώ να το αποκτήσω;

Οι νέοι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν άμεση λήψη του Google Pay, αν και μπορεί να καταλήξουν με το Android Pay, μέχρι η Google να παρουσιάσει την πλήρη ενημέρωση. Παρομοίως, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Google Pay Send άμεσα, αλλά οι χρήστες του Wallet θα περιμένουν αυτήν την ενημέρωση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS