ΑρχικήUpdatesΔιαθέσιμη η έκδοση Windows 10 Cumulative Update KB4077525

Διαθέσιμη η έκδοση Windows 10 Cumulative Update KB4077525

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τo Windows 10 Anniversary Update με την εστίαση να βρίσκεται σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις λειτουργικού συστήματος.

Η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4077525 συνοδεύεται από μια μεγάλη λίστα τροποποιήσεων, πολλές από τις οποίες υποτίθεται ότι βελτιώνουν την απόδοση των λειτουργικών συστημάτων και αντιμετωπίζουν προβλήματα που ανέφεραν οι χρήστες στα υπάρχοντα builds.Windows 10

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε μετά την εγκατάσταση αυτής της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης είναι ότι προσκρούει στην έκδοση λειτουργικού συστήματος 14393.2097, οπότε όταν πληκτρολογείτε winver στο μενού Έναρξη, αυτός είναι ο αριθμός κατασκευής που θα δείτε.

Ενώ ο κατάλογος είναι τεράστιος, αξιοσημείωτη είναι μια λύση για το σφάλμα που προκαλεί error 0x06d9 όταν ένας χρήστης επιχειρεί αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος ή ενημέρωση LCU. Η Microsoft αναφέρει ότι το σύστημα επανέρχεται αυτόματα σε προηγούμενη έκδοση της αναβάθμισης ή της ενημέρωσης, αλλά μετά την εγκατάσταση της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης KB4077525, όλα πρέπει να λειτουργούν σωστά.

Περιττό να πούμε ότι, με τα Windows 10 Redstone 4 να έρχονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, τέτοιου είδους διορθώσεις είναι κρίσιμες, ειδικά επειδή η Microsoft χρειάζεται όλοι οι χρήστες να είναι σε θέση να αναβαθμίσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά τη νέα έκδοση. Παραδόξως, ωστόσο, αυτό το είδος διορθώσεων δεν έχει εφαρμοστεί σε αθροιστικές ενημερώσεις για άλλες εκδόσεις των Windows 10, οπότε υπάρχει μια πιθανότητα το συγκεκριμένο ζήτημα να ισχύει μόνο για το Windows 10 Anniversary Update.

Μια ακόμα αξιόλογη λύση βελτιώνει την απόδοση του ReFS, αφαιρώντας τα αδρανή δοχεία, ενώ η ίδια αθροιστική ενημερωμένη έκδοση αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεται κατά την εκκίνηση με το Unified Write Filter και έναν συνδεδεμένο διανομέα USB που εμφανίζει σφάλμα διακοπής E1.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS