ΑρχικήinetΈρχονται τα πρώτα Windows 10 Laptops με Snapdragon επεξεργαστή!

Έρχονται τα πρώτα Windows 10 Laptops με Snapdragon επεξεργαστή!

Η HP έχει αρχίσει να δέχεται προπαραγγελίες για το πρώτο Always Connected PC που εκτελεί Windows 10 σε ένα chipset Snapdragon που αναπτύχθηκε από την Qualcomm.

Τα Windows 10 σε ARM ανακοινώθηκαν στα τέλη του 2017 και αναμένεται να φέρουν αρκετές νέες συσκευές στην αγορά αυτή την άνοιξη με την HP να είναι ένας από τους πρωτεργάτες. Η εταιρεία λαμβάνει τώρα προπαραγγελίες για το Envy x2, με τις αποστολές να ξεκινούν στις αρχές Μαρτίου.Windows 10

Η συσκευή κοστίζει 999 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 835 που συνδυάζεται με μνήμη RAM 4GB. Η οθόνη 12,3 ιντσών έρχεται με υποστήριξη αφής, επομένως μπορείτε να επωφεληθείτε από τις λειτουργίες των Windows 10 που έχουν αναπτυχθεί ειδικά σε αυτό το θέμα, συμπεριλαμβανομένου του Windows Ink.

Επιπλέον, ο φορητός υπολογιστής διαθέτει 128GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και μία θύρα USB 3.1 Type-C και μία υποδοχή nano-SIM για συνδεσιμότητα 4G εν κινήσει. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τρία μικρόφωνα, εμπρός και πίσω κάμερες καθώς και στερεοφωνικά ηχεία Bang & Olufsen.

Η HP λέει ότι το Envy x2 προσφέρει έως και 22 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση και ουσιαστικά αυτό είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των υπολογιστών Always Connected.

Η Microsoft σχεδιάζει εδώ και αρκετό καιρό την εισαγωγή των Windows 10 στις συσκευές ARM παρέχοντας εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενώ πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι σε κατάσταση αναμονής η διάρκεια μπορεί να φτάσει και τον ένα μήνα. Φυσικά, η απόδοση εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων, όπως το λογισμικό που τρέχει σε κάθε υπολογιστή, αλλά ακόμα και έτσι, οι υπολογιστές Always Connected παρέχουν ακόμα καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από ένα τυπικό φορητό υπολογιστή.

Περισσότερα Windows 10 σε συσκευές ARM έρχονται τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες με τη Microsoft να είναι πολύ αφοσιωμένη στο έργο της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS