ΑρχικήinetΗ Intel σχεδιάζει φορητούς υπολογιστές 5G το 2019, σε συνεργασία με Microsoft,...

Η Intel σχεδιάζει φορητούς υπολογιστές 5G το 2019, σε συνεργασία με Microsoft, Dell, HP, Lenovo

υπολογιστέςΗ Intel σχεδιάζει να προετοιμάσει τους υπολογιστές μας για την επερχόμενη ανακάλυψη των τηλεπικοινωνιών, 5G. Η εταιρεία έχει συνεργαστεί με τη Microsoft, τη Dell, την HP και τη Lenovo για να δημιουργήσει φορητούς υπολογιστές Windows με δυνατότητα σύνδεσης 5G μέσω των εμπορικών μοντέλων 5G της σειράς XMM 8000. Αυτοί οι φορητοί υπολογιστές αναμένεται να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Η είδηση ​​ήρθε μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της Qualcomm σχετικά με τον κατάλογο των φορέων για τους υπολογιστές Windows 10 Always Connected που λειτουργούν με ARM. Στο επερχόμενο MWC 2018, η Intel θα δώσει μια γεύση από τον πρώτο υπολογιστή Windows Always Connected με 5G. Ωστόσο οι νέοι τους υπολογιστές , με ένα πρόωρο 5G modem, θα αποδώσει την ισχύ του από τον 8ης γενιάς Intel Core i5 CPUs.

Το πρότυπο 5G έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει την εμπειρία της ασύρματης σύνδεσης σε ένα άλλο επίπεδο, διερευνώντας τις δυνατότητες που είναι ανήκουστες στο τρέχον σενάριο. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να προσφέρει μια ανεξερεύνητη εμπειρία VR εν κινήσει ή να αφήσει τους χρήστες να κατεβάσουν ένα αρχείο 250MB σε δευτερόλεπτα.

Αυτό που μπορεί να κάνει το 5G θα είναι ορατό όταν φτάσει στον πραγματικό κόσμο. Τα περισσότερα δίκτυα σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται να αγγίξουν ακόμα και τα 50 Mbps. Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του OpenSignal, χώρες όπως η Ινδία έχουν μέση ταχύτητα 4G LTE μόλις 6 Mbps.

Εκτός από το 5G όνειρό της, η Intel θα παρουσιάσει επίσης τον πρώτο φορητό υπολογιστή με δυνατότητες WiFi 802.11ax. Τον περασμένο μήνα στο CES, η Asus ανακοίνωσε το νέο δρομολογητή WiFi 802.11ax RT-AX88U με υποστήριξη για ταχύτητες μέχρι 6Gbps.

Η εταιρεία θα επιδείξει επίσης τη λειτουργικότητα του eSIM, η οποία υποστηρίζεται ήδη από τα μόντεμ υπολογιστών για επιχειρήσεις και καταναλωτές που κυκλοφόρησαν από το Σεπτέμβριο του 2017.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS