ΑρχικήinetΗ Microsoft και η Xiaomi λανσάρουν νέο hardware

Η Microsoft και η Xiaomi λανσάρουν νέο hardware

Η Microsoft και η Xiaomi ανακοίνωσαν την επέκταση της αρχικής συνεργασίας τους που θα βοηθήσει την τελευταία να ενισχύσει την προσφορά της σε μια σειρά αγορών, συμπεριλαμβανομένων των κινητών, έξυπνων συσκευών και υπηρεσιών.

Microsoft

Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για τις υπηρεσίες cloud και η Xiaomi θα χρησιμοποιήσει το Microsoft Azure για την αποθήκευση δεδομένων, τις ανάγκες πληροφορικής και άλλες ανάγκες στις διεθνείς αγορές.

Η Xiaomi χρησιμοποιούσε ήδη το Azure από το 2015 όταν έφτασε στη Microsoft για υποστήριξη cloud για να τρέξει την 21Vianet στην Κίνα, η οποία εξουσιάζει την υπηρεσία Mi Cloud για πελάτες smartphone.

Επιπρόσθετα, η Microsoft και η Xiaomi θα συνεργαστούν στην αγορά υπολογιστών και ο γίγαντας του λογισμικού θα υποστηρίξει το μάρκετινγκ, τη διανομή καναλιών και την ανάπτυξη προϊόντων από νέους φορητούς υπολογιστές και παρόμοιες συσκευές της Xiaomi. Με άλλα λόγια, η Microsoft θα βοηθήσει την Xiaomi να εξαπλώσει τους φορητούς υπολογιστές της σε περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο, οπότε μην εκπλαγείτε εάν τέτοιες συσκευές θα είναι σύντομα διαθέσιμες στα Microsoft Stores.

Η Xiaomi θα ενσωματώσει επίσης την Cortana με ομιλητή της Mi AI, δήλωσε η Microsoft, καθώς η εταιρία λογισμικού προσπαθεί να προωθήσει σε όλο και περισσότερους πελάτες παγκοσμίως την ψηφιακή βοηθό.

Και τέλος, η Xiaomi και η Microsoft θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους σε πολλές τεχνολογίες AI, όπως Computer Vision, Εισαγωγή κειμένου, Conversational Vision και Speech. Προϊόντα όπως το Bing, Edge, το SwiftKey και το Skype θα επωφεληθούν επίσης από την εταιρική σχέση.

“Αυτή η σε βάθος συνεργασία σε τεχνολογίες και προϊόντα AI, πέρα από τη σταθερή εμπειρία της Xiaomi σε smart hardware, big data και το έξυπνο οικοσύστημα των συσκευών της, έχει βοηθήσει και στις σημαντικές ανακαλύψεις των βασικών τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης και των προϊόντων που έχει επιτύχει η Xiaomi για να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερη συνεργασία μεταξύ hardware και software για να βελτιώσουμε τις εμπειρίες των χρηστών στις συσκευές Xiaomi “, λέει η Microsoft.

Η Microsoft και η Xiaomi συνεργάζονται από το 2016 και τον Ιούνιο του 2016 ο κινεζικός κατασκευαστής τηλεφώνων συμφώνησε να προεγκαταστήσει εφαρμογές όπως το Office και το Skype στα τηλέφωνα Android και tablet που πωλούνται σε όλο τον κόσμο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS