ΑρχικήUpdatesNVIDIA: Κυκλοφόρησε η έκδοση 391.01 του GeForce Game Ready Driver

NVIDIA: Κυκλοφόρησε η έκδοση 391.01 του GeForce Game Ready Driver

Η NVIDIA προσφέρει στους χρήστες της ένα νέο πακέτο γραφικών GeForce, συγκεκριμένα την έκδοση 391.01, η οποία είναι το Game Ready driver που προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία ενώ παίζετε Final Fantasy XV, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Warhammer: Vermintide 2 και World of Tanks 1.0.

Εκτός από αυτό, η τρέχουσα απελευθέρωση διορθώνει το τρεμοπαίξιμο δυναμικής αντανάκλασης που παρατηρείται στο παιχνίδι BeamNG, επιλύει την πτώση απόδοσης του GeForce GTX 965M και διαφυλάσσει ότι οι GPU GeForce GTX 980 και 1080 Ti μπορούν με ασφάλεια να αντιστοιχίσουν ένα αντικείμενο buffer.GeForce

Επιπλέον, το Call of Duty WWII δεν παρουσιάζει κανένα σφάλμα ενώ ο χρόνος τερματισμού του συστήματος είναι ο ίδιος ακόμα και αν είναι ενεργοποιημένο το Stereoscopic 3D.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, διατίθενται αρκετά προς λήψη, τα οποία έχουν αναπτυχθεί για παραλλαγές των 32- και 64-bit των λειτουργικών συστημάτων των Windows Vista, 7, 8, 8.1 και 10 της Microsoft.

Επομένως, εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε τη συγκεκριμένη έκδοση, αποθηκεύστε το κατάλληλο πακέτο για τη διαμόρφωσή σας, εκτελέστε το και περιμένετε να εισαχθούν όλα τα απαιτούμενα αρχεία και, τέλος, ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην οθόνη για μια πλήρη και επιτυχημένη εγκατάσταση της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα ήταν καλό να εκτελέσετε μια επανεκκίνηση για να επιτραπεί η σωστή εφαρμογή όλων των αλλαγών. Αν δεν ζητηθεί αυτόματα, φροντίστε να πραγματοποιήσετε αυτό το βήμα με μη αυτόματο τρόπο.

Με λίγα λόγια, κατεβάστε το NVIDIA GeForce Graphics Driver 391.01, εφαρμόστε το, εκτελέστε μια επανεκκίνηση και απολαύστε όλες αυτές τις νέες αλλαγές και τις καινούριες δυνατότητες που σας προσφέρονται.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS