ΑρχικήReviewsΤο νέο SanDisk Extreme 400GB είναι η πιο γρήγορη κάρτα microSD στον...

Το νέο SanDisk Extreme 400GB είναι η πιο γρήγορη κάρτα microSD στον κόσμο

SanDiskΚαθώς οι φορητές ηλεκτρονικές συσκευές συνεχίζουν να είναι εξελιγμένες και πιο ικανές να εκτελούν πολύπλοκες εργασίες, οι ανάγκες αποθήκευσης δεδομένων γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Πάρτε την περίπτωση του νέου Samsung Galaxy S9, το οποίο καταγράφει βίντεο Super Slow-Mo σε 960 FPS. Εκεί, χρειάζεστε μια μονάδα αποθήκευσης που να γράφει δεδομένα σε εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα.

Στο Mobile World Congress 2018, η SanDisk κυκλοφόρησε την πιο γρήγορη κάρτα μνήμης UHS-I στον κόσμο. Η νέα κάρτα microSDXC 400GB SanDisk Extreme UHS-I είναι περίπου 50% ταχύτερη από τις υπάρχουσες κάρτες UHS-I microSD της ίδιας εταιρείας.

Για να είμαστε ακριβείς, η νέα κάρτα διαθέτει ταχύτητες ανάγνωσης έως και 160MB / s. Η ταχύτητα εγγραφής είναι συγκριτικά πιο αργή, στα 90MB / s. Η SanDisk λέει ότι έγινε δυνατή με τη βοήθεια της ιδιόκτητης τεχνολογίας της Western Digital. Αυτή η υψηλή ταχύτητα γίνεται πιο κρίσιμη στις μέρες μας λόγω των 4Κ / ​​8Κ βιντεοσκοπήσεων σε κάμερες και drones.

Η κάρτα SanDisk Extreme UHS-I 400 GB θα επιτρέψει στις εφαρμογές να εκκινήσουν και να φορτώσουν εφαρμογές με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα, χάρη στην υποστήριξη για τις νέες προδιαγραφές A2. Αυτή η προδιαγραφή τέθηκε σε εφαρμογή για την καλύτερη λειτουργία των εγκαταστάσεων εφαρμογής στις κάρτες μνήμης. Η κάρτα microSD διαθέτει επίσης ένα ανθεκτικό σώμα, το οποίο της επιτρέπει να είναι ασφαλές από ακτίνες Χ, νερό, σκόνη και κίνδυνο σοκ.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, στο MWC, η Western Digital παρουσιάζει επίσης την κάρτα SD με δυνατότητα PCIe ως το μέλλον των καρτών μνήμης flash.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για την τιμή, η ταχύτερη κάρτα microSD στον κόσμο κοστίζει $ 300.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS