ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft κυκλοφορεί το Windows 10 Redstone 4 Build 17110

Η Microsoft κυκλοφορεί το Windows 10 Redstone 4 Build 17110

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα έκδοση των Windows 10 Redstone 4 για χρήστες εγγεγραμμένους στο Fast ring του προγράμματος Windows Insider, καθώς όλοι περιμένουν την εταιρεία να ανακοινώσει τελικά το επίσημο όνομα της επόμενης ενημερωμένης έκδοσης.

Το Windows 10 build 17110 προσφέρει βελτιώσεις κυρίως για εταιρικούς πελάτες, παρόλο που υπάρχουν και γενικές διορθώσεις και βελτιώσεις για όλους τους υπόλοιπους. Όμως, οι μεγαλύτερες αλλαγές αφορούν τις επιχειρήσεις, καθώς τώρα επιτρέπεται να εκτελούν προσαρμοσμένες ενέργειες κατά τη διάρκεια των updates.Redstone 4

Η Microsoft αναφέρει ότι με αυτή τη νέα δυνατότητα, οι πελάτες θα μπορούν να εκτελούν τις δικές τους προσαρμοσμένες ενέργειες και δέσμες ενεργειών κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, είτε πριν την εκκίνηση της εγκατάστασης είτε πριν την επανεκκίνηση του συστήματος σε φάση εκτός σύνδεσης.

«Το πρόγραμμα εγκατάστασης μεταφέρει επίσης τα σενάρια για μελλοντικές ενημερώσεις. Σε περίπτωση αποτυχίας ενημέρωσης ή επαναφοράς, ένα failure.cmd script μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση προσαρμοσμένων λειτουργιών ή την αναίρεση ενεργειών προηγούμενων προσαρμοσμένων σεναρίων.» εξηγεί η Microsoft.

Επιπλέον, με αυτό το build, η Microsoft κάνει τις εικόνες Container των Windows του Server Core και του Nano Server διαθέσιμες στο Docker Hub για δοκιμές και feedback.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ένα σφάλμα που αναγκάζει το Microsoft Store να μην λειτουργεί ή να εμφανίζεται στο Start ή στη γραμμή εργασιών με την εταιρεία να διερευνά την υπόθεση. Επίσης, ο γίγαντας του λογισμικού λέει ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποιοι υπολογιστές αποτυγχάνουν να εκκινήσουν και να εισέλθουν σε μια κατάσταση επανεκκίνησης του βρόχου, και η απενεργοποίηση του fast boot θα μπορούσε να είναι μια λύση.

Τα Windows 10 Redstone 4 προβλέπεται να οριστικοποιηθούν τον επόμενο μήνα, ενώ τα συστήματα που δεν αποτελούν μέρος του προγράμματος Windows Insider θα τα λάβουν τον Απρίλιο ως έκδοση 1803. Το όνομα της ενημέρωσης δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS