ΑρχικήinetΟ Snapdragon 700 SoC θα φέρει τεχνητή νοημοσύνη και κορυφαία απόδοση σε...

Ο Snapdragon 700 SoC θα φέρει τεχνητή νοημοσύνη και κορυφαία απόδοση σε φθηνότερα τηλέφωνα

SnapdragonΣτο MWC 2018, η Qualcomm ανακοίνωσε μια νέα σειρά SoC Snapdragon που ονομάζεται Snapdragon 700 για να προσφέρει ισορροπία μεταξύ του Snapdragon 600 και της σειράς Snapdragon 800 mid-range.

Η πλατφόρμα για κινητά, όπως το χαρακτηρίζει η Qualcomm, παίρνει τη μέση οδό μεταξύ τιμής και απόδοσης. Συνδυάζει ό, τι αρέσει στα χαρακτηριστικά premium που διατίθενται στη σειρά 800, αλλά διατηρεί την τιμή αρκετά χαμηλή ώστε να ταιριάζει στο τμήμα της μεσαίας κατηγορίας συσκευών.

Εκτός από τις αναβαθμίσεις υλικού σε σχέση με τη σειρά Snapdragon 600, η ​​Qualcomm αναφέρει ότι η σειρά 700 παρέχει έως και 2 φορές ταχύτερη επεξεργασία AI σε συσκευή με τη βοήθεια του κινητήρα AI πολλαπλών πυρήνων τους. Έτσι λοιπόν, έχει έρθει πια η ώρα που η AI προχώρησε και σε μη βασικές συσκευές, επιτρέποντάς τους να χειρίζονται τα καθημερινά καθήκοντα εκμάθησης μηχανών με έναν καλύτερο τρόπο.

Το βελτιωμένο σύνολο χαρακτηριστικών περιλαμβάνει υποστήριξη για καλύτερες λειτουργίες κάμερας, αποδοτικότητα ισχύος έως και 30%, καλύτερη απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας κλπ. Όλα αυτά σε σύγκριση με το Snapdragon 660, το οποίο είναι το πιο ισχυρό της σειράς 600.

Το Snapdragon 700 διαθέτει επίσης την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης QuickCharge 4+ της Qualcomm που μπορεί να γεμίσει μια μπαταρία 2750mAH από το μηδέν έως το 50% σε μόλις 15 λεπτά.

Οι πραγματικές λεπτομέρειες για οποιοδήποτε προϊόν της σειράς Snapdragon 700 δεν είναι ακόμη γνωστές. Η Qualcomm δήλωσε ότι το πρώτο δείγμα της πλατφόρμας θα είναι διαθέσιμο το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS