ΑρχικήHow ToΠώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας στο Facebook

Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας στο Facebook

λογαριασμόΤο Facebook είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο με περίπου 1,4 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες την ημέρα. Ένας αμέτρητος αριθμός προφίλ εμφανίζεται καθημερινά. Πολλοί άνθρωποι δημοσιεύουν σχεδόν όλες τις δραστηριότητές τους στο Facebook. Για μερικούς ανθρώπους, είναι απλά ένα μέσο για να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους παλιούς φίλους τους και να θυμούνται τα γενέθλιά τους.

Μερικές φορές όμως θέλετε να βγείτε από το Facebook και να απολαύσετε τον πραγματικό κόσμο, απλά απενεργοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook. Αλλά μπορείτε επίσης να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Facebook μόνιμα εάν θέλετε να εγκαταλείψετε το Facebook για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο Facebook

Πριν να αποχαιρετήσετε τη ζωή σας στο Facebook, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε περίπτωση που τα χρειαστείτε αργότερα.

-Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

-Ενώ βρίσκεστε στην καρτέλα Γενικά, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη αντιγράφου των δεδομένων σας στο Facebook.

-Κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη του αρχείου μου.

-Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό σας στο Facebook. Κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή.

-Κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη του αρχείου μου στο πλαίσιο “Αίτημα λήψης μου”.

Στη συνέχεια, το Facebook θα συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα σας και θα στείλει το αντίγραφο στην καταχωρημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook;

Είναι απλό. Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook:

-Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

-Κάντε κλικ στο κουμπί Γενικά στο αριστερό παράθυρο. Νωρίτερα η επιλογή απενεργοποίησης του λογαριασμού Facebook ήταν στη σελίδα Ασφάλεια (τώρα Ασφάλεια και σύνδεση).

-Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση λογαριασμού στην οθόνη. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook;

Ένα πράγμα που οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να μάθουν είναι πώς να διαγράψουν μόνιμα τον λογαριασμό στο Facebook. Για αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

-Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

-Επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο, https://www.facebook.com/help/delete_account

-Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού μου.

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κλείσετε το λογαριασμό στο Facebook

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα αντίγραφο των δεδομένων σας πριν απενεργοποιήσετε ή διαγράψετε μόνιμα το λογαριασμό σας. Ενδέχεται να γνωρίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Facebook μετά την απενεργοποίησή του. Αλλά να είστε προσεκτικοί, δεν θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε γνώμη αφού διαγράψετε μόνιμα το προφίλ σας στο Facebook.

Θα χρειαστούν 90 ημέρες για να διαγράψει το Facebook όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεό σας, τις αναρτήσεις, τα σχόλια, τα μηνύματα και όλα τα υπόλοιπα. Άλλοι χρήστες του Facebook δεν θα μπορούν να επισκέπτονται το προφίλ σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαγραφής. Ωστόσο, τα μηνύματα κειμένου, οι εικόνες που έχετε στείλει στους φίλους σας μέσω συνομιλίας, θα υπάρχουν ακόμα στους δικούς του λογαριασμούς, επειδή αποτελούν μέρος του λογαριασμού τους επίσης. Μπορείτε να τους ζητήσετε να διαγράψουν τα μηνύματά σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS