ΑρχικήinetΗ Apple μπορεί να κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο MacBook Air φέτος

Η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο MacBook Air φέτος

MacBookΑγαπάτε τα προϊόντα της Apple, αλλά δεν επιθυμείτε να ξοδέψετε όλες τις οικονομίες σας για να αγοράσετε ορισμένα από αυτά; Τώρα υπάρχει λύση στο πρόβλημά σας.

Μπορείτε να αγοράστε ένα από τα φημισμένα φθηνότερα MacBook Air της Apple, τα οποία φέρεται ότι θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος.

Η πρόβλεψη του τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό της Apple Park Way 1 είναι σίγουρα μια δύσκολη υπόθεση, όμως ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities είναι γνωστό ότι είναι αρκετά καλός σε αυτό. Το τελευταίο σημείωμα του αναλυτή, σύμφωνα με το 9to5Mac, υποδηλώνει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα MacBook Air “σε χαμηλότερη τιμή” κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Προς το παρόν, ένα 13-ιντσών MacBook Air πωλείται για $ 999 ή $ 1.199 – ανάλογα με τις προδιαγραφές του. Κι ενώ απλώς η προσδοκία μιας χαμηλότερης τιμής δεν μας δίνει και πολλές πληροφορίες, δείχνει ωστόσο ότι η Apple βρίσκει τρόπους να διαδώσει το ​​δημοφιλές laptop της σε ακόμη περισσότερους χρήστες : Κάνοντάς το πιο φθηνό. Μία κίνηση η οποία είναι αρκετά έξυπνη!

Ο Kuo έχει και μερικές ακόμα σκέψεις για το τι μπορεί να έρχεται στη συνέχεια από την εταιρεία. Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει κι ένα ενημερωμένο AirPod αργότερα φέτος.

Ακόμα αναφέρεται και στο HomePod. Λέει δηλαδή ότι η ζήτηση για αυτό είναι “μέτρια”. Ίσως αν κυκλοφορήσει μια φθηνότερη έκδοση να ανεβάσει κάπως τη ζήτησή του.

Επομένως η Apple, η ενσάρκωση της καινοτομίας της Silicon Valley, ίσως αλλάζει ξανά το παιχνίδι με την επαναστατική ιδέα να καταστήσει τα προϊόντα της πιο προσιτά προς τους καταναλωτές. Αν ο Kuo έχει δίκιο, το πορτοφόλι σας θα την ευχαριστεί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS