ΑρχικήUpdatesΗ Apple κάνει update στο Apple Music App για Android

Η Apple κάνει update στο Apple Music App για Android

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα έκδοση του Apple Music app για συσκευές Android στο Google Play Store προσθέτοντας νέες εμπειρίες για μουσικά βίντεο και πολλές βελτιώσεις σταθερότητας και αξιοπιστίας.

Το Apple Music 2.4.0 για Android υπόσχεται μια βελτιωμένη εμπειρία μουσικών βίντεο, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν μουσικά βίντεο σε πλήρη οθόνη ή μέσα στη λειτουργία Now Playing, καθώς και να παρακολουθούν μουσικά βίντεο και να περιηγούνται ταυτόχρονα στην εφαρμογή.

Η νέα έκδοση του Αpple Music υπόσχεται επίσης να επιτρέψει στους χρήστες Android να προσθέσουν τα αγαπημένα τους μουσικά βίντεο σε playlist για να τα παρακολουθήσουν διαδοχικά και τελικά να τους επιτρέψει να ακούσουν οποιοδήποτε μουσικό βίντεο στο παρασκήνιο ενώ χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στις συσκευές τους.

Apple

Η Apple δήλωσε ότι η σημερινή ενημέρωση του Αpple Music βελτιώνει σημαντικά τη συνολική σταθερότητα και αξιοπιστία της εφαρμογής για περισσότερες συσκευές Android. Αυτό θα έκανε την αναπαραγωγή μουσικής πιο αξιόπιστη από ποτέ ακόμη και σε συσκευές που χρησιμοποιούν παλαιότερη έκδοση λειτουργικού συστήματος Android ή δεν είναι τόσο ισχυρές.

Η εφαρμογή Αpple Music for Android απαιτεί Android 4.3 ή νεότερη έκδοση. Ακριβώς όπως και η έκδοση iOS, η εφαρμογή δίνει πρόσβαση στους χρήστες Android στη βιβλιοθήκη 45 εκατομμυρίων τραγουδιών της Apple, την οποία μπορούν να μεταδίδουν ελεύθερα σε όλες τις συσκευές τους με την μηνιαία συνδρομή του Apple Music, είτε online είτε offline.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους λίστες αναπαραγωγής, να λάβουν εξατομικευμένες προτάσεις, να ακούσουν τα μοναδικά μείγματα του Αpple Music, να παρακολουθήσουν αποκλειστικό περιεχόμενο και να μοιραστούν αγαπημένα τραγούδια με φίλους. Η πιο πρόσφατη έκδοση κυκλοφορεί τώρα στο κατάστημα Google Play, οπότε ενημερώστε  την το συντομότερο δυνατόν για να απολαύσετε όλες τις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις.

Σημειώστε ότι ορισμένες από τις λειτουργίες του Αpple Music ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι η συμμετοχή σας στο Apple Music ανανεώνεται αυτόματα μετά τη δοκιμαστική περίοδο. Φυσικά, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή του Apple Music ανά πάσα στιγμή.

 

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS