ΑρχικήinetTo Sony Xperia XZ2 έρχεται με δύο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

To Sony Xperia XZ2 έρχεται με δύο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Η επερχόμενη σειρά smartphone της Sony, Xperia XZ2 Android θα προσφέρει τη λειτουργία “Night Light” και “One-handed mode.”

Η Sony Mobile φέρνει τελικά τη λειτουργία “Night Light” που ορίζει αυτόματα ένα θερμότερο φως οθόνης κατά το ηλιοβασίλεμα με βάση την τοποθεσία σας, για να αποφευχθεί η παραμόρφωση του ματιού.

Για πρώτη φορά, η λειτουργία Night Light ενσωματώνεται τελικά στο επίσημο firmware Xperia και το Xperia XZ2 θα είναι το πρώτο smartphone της Sony που θα το αποκτήσει. Σύμφωνα πληροφορίες, οι πελάτες μπορούν να τροποποιήσουν τη λειτουργία “Night Light” στις ρυθμίσεις οθόνης.

Ένα άλλο συναρπαστικό χαρακτηριστικό του smartphone Sony Xperia XZ2 που αποκαλύφθηκε πρόσφατα είναι η λειτουργία “One-handed mode.” που υποτίθεται ότι επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη συσκευή 5,7 ιντσών με το ένα χέρι. Η λειτουργία επιτρέπει στον χρήστη να αλλάξει το μέγεθος της οθόνης με ένα δάχτυλο στο κάτω μέρος της οθόνης.Xperia XZ2

Το Xperia XZ2 της Sony είναι μια ναυαρχίδα που τροφοδοτείται από τον Snapdragon 845 της Qualcomm, ένα GPU Adreno 630, μνήμη RAM 4 ή 6 GB και εσωτερική αποθήκευση 64 GB. Το smartphone είναι το πρώτο στον κόσμο που έρχεται με καταγραφή ταινιών 4K HDR, χάρη στη νέα προηγμένη κάμερα Motion Eye 19 MP.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αποτελούν η ανθεκτική οθόνη Corning Gorilla Glass 5, μια μακράς διάρκειας μπαταρία Li-Ion 3180 mAh, η γρήγορη ασύρματη φόρτιση και η αντοχή στο νερό IP65 / 68 με μοναδικό 3D γυαλί και εξαιρετική ποιότητα ήχου . Το Sony Xperia XZ2 θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από τον Απρίλιο του 2018.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS