ΑρχικήinetΤι ετοιμάζει η Microsoft που πρόκειται να ξεπεράσει το iPhone;

Τι ετοιμάζει η Microsoft που πρόκειται να ξεπεράσει το iPhone;

Παρά το γεγονός ότι τόσο η πρώτης όσο και η δεύτερης γενιάς ιχνηλάτες δραστηριότητας του Microsoft Band είναι μάλλον ευρέως αποδεκτοί από τους πελάτες, ο γίγαντας του λογισμικού εγκατέλειψε τα wearable, επιλέγοντας αντ ‘αυτού να επικεντρωθεί σε άλλα προϊόντα όπως το cloud και το λογισμικό.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι χρήστες σε όλο τον κόσμο δεν ονειρεύονται πλέον να αποκτήσουν ένα νέο smartwatch της Microsoft ή tracker δραστηριότητας.

Φανταστείτε μια μίξη ενός Microsoft Surface Band και ενός Surface Phone. Σίγουρα μιλάμε για μια συσκευή που θα είναι ένας άξιος ανταγωνιστής του Apple Watch, το νούμερο ένα smartwatch στον κόσμο.Microsoft

Ενώ με μια πρώτη ματιά η φαντασμένη συσκευή μοιάζει με προϊόν που ούτε η Microsoft ούτε άλλη εταιρεία μπορεί να κατασκευάσει προς το παρόν, είναι μια δημιουργία που αξίζει να δοκιμαστεί.

Το Apple Watch είναι ένα smartwatch που μπορεί να διαδραματίσει το ρόλο ενός smartphone χάρη στην ενσωματωμένη υποστήριξη LTE, αλλά η νέα συσκευή  πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και περιγράφει έναν ευέλικτο form factor που θα μπορούσε να επιτρέψει αυτή τη μετάβαση φυσικά.

Πολλοί πιστεύουν ότι η Microsoft εργάζεται σε μια νέα κινητή συσκευή που τροφοδοτείται από τα Windows 10 ARM, χωρίς να διαθέτει wearable στοιχεία. Αντίθετα, η συσκευή θα μπορούσε πράγματι να έρθει με ένα νέο σχεδιασμό επιτρέποντας τη μετατροπή ενός παράγοντα μορφής σε άλλο, αν και δεν είναι ακόμη σαφές εάν η Microsoft πράγματι σκοπεύει να διαθέσει στην αγορά τη συσκευή ως smartphone.

Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευτούν τους προσεχείς μήνες, καθώς το νέο προϊόν θα δει το φως της ημέρας πριν το τέλος του έτους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS