ΑρχικήUpdatesPix camera app: Αναβαθμίζεται προσφέροντας υποστήριξη Business Card

Pix camera app: Αναβαθμίζεται προσφέροντας υποστήριξη Business Card

Pix camera app: Η Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση για το Pix camera app για iPhone φέρνοντας υποστήριξη επαγγελματικής κάρτας, επιτρέποντας στους χρήστες να προσθέτουν και να αποθηκεύουν γρήγορα πληροφορίες επικοινωνίας στη συσκευή ή σε έναν λογαριασμό LinkedIn.

Με τη νέα εφαρμογή Pix, το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να σαρώνουν μια επαγγελματική κάρτα και στη συνέχεια το σύστημα AI της Microsoft φροντίζει τα υπόλοιπα. Μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τους αριθμούς τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διευθύνσεις URL και στη συνέχεια να προσφέρει επιλογές είτε για τη δημιουργία μιας νέας επαφής στο βιβλίο διευθύνσεων του τηλεφώνου είτε, αν το LinkedIn είναι ρυθμισμένο στο iPhone, για να αποθηκεύσει τις πληροφορίες για περισσότερες λεπτομέρειες online.

Η ενοποίηση του LinkedIn καθιστά δυνατή την άμεση εύρεση ενός προφίλ στο επιχειρηματικό κοινωνικό δίκτυο προσφέροντας περισσότερες πληροφορίες όπως τίτλο εργασίας και επαγγελματική εμπειρία.Pix camera

Το γεγονός ότι η Microsoft προσθέτει το LinkedIn στις εφαρμογές της δεν αποτελεί καμία έκπληξη δεδομένου ότι έχει αγοράσει το κοινωνικό δίκτυο προσθέτοντας έτσι ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους χρήστες της.

Η εταιρεία μάλιστα έχει υπογραμμίσει την εστίαση της στο AI, εξηγώντας ότι το Pix θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες.

Πληροφοριακά, το Pix τροφοδοτείται από το AI για να βελτιώσει την εμπειρία της λήψης μιας εικόνας με μια σειρά έξυπνων ενεργειών: αναγνωρίζοντας το θέμα μιας φωτογραφίας, υπονοώντας την πρόθεση των χρηστών και καταγράφοντας την καλύτερη ποιότητα εικόνας. Η πρόσφατη ενημέρωση συνεργάζεται με το LinkedIn για να προσθέσει μια ακόμα πιο έξυπνη διάσταση της εφαρμογής.

Το Microsoft Pix διατίθεται δωρεάν από το App Store και υποστηρίζει iOS 10 ή νεότερη έκδοση, που εκτελείται σε iPhone 5s ή νεότερη έκδοση και iPad Air. Υποστηρίζει έναν τεράστιο κατάλογο γλωσσών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS