ΑρχικήReviewsAndromeda: Τι να περιμένουμε από το νέο digital notepad με αναδιπλούμενες οθόνες

Andromeda: Τι να περιμένουμε από το νέο digital notepad με αναδιπλούμενες οθόνες

Η Microsoft εργάζεται πάνω σε μια σειρά βελτιώσεων για τα Windows 10 προκειμένου να προετοιμαστεί για την κυκλοφορία μιας νέας συσκευής με την ονομασία Andromeda.

Ενώ πολλοί θεωρούν ότι η Microsoft εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό σε μια νέα κινητή συσκευή παρόμοια με το Courier Digital Notepad, η εταιρεία δεν επιθυμεί να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτή.

Φημολογείται ότι η Andromeda θα μπορούσε να δει το φως της ημέρας αρκετά νωρίτερα από ότι περιμέναμε και συγκεκριμένα την άνοιξη όπου η εταιρεία θα μπορούσε να μοιραστεί νέες πληροφορίες για τα Windows 10 και ενδεχομένως και για τη νέα συσκευή.Andromeda

Ουσιαστικά, η Andromeda θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή digital notepad με αναδιπλούμενες οθόνες και με νέο σχεδιασμό αρθρώσεων που θα επέτρεπε διάφορους παράγοντες μορφής, όπως φορητό υπολογιστή και tablet. Ενώ πιστεύεται ότι ένας παράγοντας τηλεφωνικής μορφής θα μπορούσε επίσης να είναι εφικτός, δεν είναι ακόμα σαφές εάν η Microsoft ακολουθεί αυτήν την ιδέα ή όχι.

Ωστόσο, τα Windows 10 θα βελτιστοποιηθούν ώστε να εκτελούνται σε αυτή τη συσκευή με πολλαπλές λειτουργίες, επιτρέποντας τη μετάβαση από έναν παράγοντα μορφής σε άλλο και να ανταποκρίνονται ανάλογα. Αυτό σημαίνει ότι το Composable Shell (C-Shell) θα αποτελέσει τον πυρήνα ολόκληρης της εμπειρίας, προσφέροντας ένα ενιαίο μενού Start που χρησιμεύει ως βάση της πλατφόρμας με παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση, ανεξάρτητα από τον τρόπο λειτουργίας που χρησιμοποιείται.

Η Microsoft σχεδιάζει να κατασκευάσει τα Windows για να τροφοδοτήσει ένα gaming mode για παιχνίδια με Xbox controller, ένα quiet mode για παραγωγικότητα και μια λειτουργία παιδιών που χρησιμεύει περισσότερο ως ένα tablet. Οι συγκεκριμένες εργασίες έχουν την κωδική ονομασία Polaris, μια ελαφρύτερη έκδοση των Windows 10, που πιθανότατα τροφοδοτείται από C-Shell και αναμένεται να συναντήσουμε στην Andromeda.

Τα Windows Polaris θα μπορούσαν να φτάσουν στην αγορά κάποια στιγμή φέτος στην Andromeda, αλλά μόνο ως αρχική έκδοση και με περιορισμένη λειτουργικότητα. Τα Polaris υποτίθεται ότι περιορίζονται στο Microsoft Store και επιτρέπουν το λογισμικό Win32 με εικονικοποίηση, αλλά η πρώτη έκδοση που αναμένεται φέτος είναι πιθανό να στερείται αυτής της δυνατότητας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS