ΑρχικήinetTP-Link Smartphones: Παρουσίασε το Neffos N1 στην MWC 2018

TP-Link Smartphones: Παρουσίασε το Neffos N1 στην MWC 2018

Η TP-Link είναι γνωστή κυρίως για τον δικτυακό εξοπλισμό που προσφέρει στην αγορά αλλά η εταιρεία θέλει να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της στο χώρο των smartphones. Στο MWC 2018 παρουσίασε το Neffos N1. Neffos N1

 

Η TP-Link έχει προσφέρει μόνο smartphone entry-mid level, με τιμές μεταξύ € 110 και € 250, σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτά τα τηλέφωνα δεν προσφέρουν εξαιρετική απόδοση ή προηγμένη λειτουργικότητα, αλλά η TP-Link αποφάσισε να στοιχηματίσει στην ποιότητα κατασκευής τους για να προσελκύσει τους χρήστες καθώς τα περισσότερα από τα τηλέφωνά της, εκτός από τα πολύ φθηνά, είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Το νέο TP-Link Neffos N1 φέρνει τα smartphones της εταιρείας στο επόμενο επίπεδο όσον αφορά την απόδοση, το σύνολο των χαρακτηριστικών και την τιμή. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Το Neffos N1 διαθέτει οθόνη IPS FHD 5,5 “με Corning Gorilla Glass 3, το οποίο είναι αρκετά ικανοποιητικό μέγεθος για ένα σύγχρονο smartphone. H CPU εξοπλίζεται με ένα MediaTek Helio P25 SoC (οκτώ Arm Cortex-A53 στα 1.6-2.6 GHz) και Mali-T880MP2 GPU. Διαθέτει 4 GB μνήμης RAM καθώς και 64 GB μνήμης flash eMMC 5.1 NAND. Τα πρωτόκολλα επικοινωνίας όπως και οι θύρες είναι τα κλασσικά που συναντάμε στα νέα smartphones με εξαίρεση αυτό του WiFi, υποστήριξη 4G / LTE Cat 6, 802.11n(και όχι 802.11ac) Wi-Fi, Bluetooth 4, θύρα USB Type-C και υποδοχή ήχου 3,5 mm.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3260 mAh ενώ από πλευράς κάμερας έχει δυο αισθητήρες 12MP Sony IMX 386 και dual-tone LED flash στην πίσω όψη και έναν αισθητήρα στα 8MP στην μπροστά.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία θα το δούμε στις αγορές μέσα στο 2018.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS