ΑρχικήUpdatesΤι νέο φέρνει η έκδοση SwiftKey Keyboard 7.0 για Android;

Τι νέο φέρνει η έκδοση SwiftKey Keyboard 7.0 για Android;

SwiftKey Keyboard 7.0: Το πληκτρολόγιο SwiftKey μόλις ενημερώθηκε με την έκδοση 7.0 στο Android, προσφέροντας αρκετές νέες λειτουργίες, όπως μια γραμμή εργαλείων στην κορυφή του πληκτρολογίου για γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως GIF και αυτοκόλλητα.

Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση του SwiftKey εισάγει μια νέα γραμμή εργαλείων που μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί με το μικρό σύμβολο + στην επάνω αριστερή γωνία και το οποίο προσθέτει μια άλλη σειρά εικονιδίων στην κορυφή του πληκτρολογίου.

Η γραμμή εργαλείων ομαδοποιεί πολλές νέες λειτουργίες, όπως η ενσωμάτωση GIF, η οποία τροφοδοτείται από το Giphy και σας επιτρέπει να εισάγετε γρήγορα κινούμενα σχέδια στις συνομιλίες σας. Ενώ σε εφαρμογές όπως η υποστήριξη Gif του WhatsApp είναι ήδη διαθέσιμη, με την κυκλοφορία του SwiftKey Keyboard 7.0 έχετε ταχύτερη πρόσβαση σε τέτοιες κινούμενες εικόνες.

Τα Stickers προσφέρονται ήδη στο SwiftKey και μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερα πακέτα απευθείας από την εφαρμογή. Όλα διατίθενται δωρεάν και τα αυτοκόλλητα ενσωματώνονται στη συνέχεια στο SwiftKey για να τα εισάγετε γρήγορα σε μια συζήτηση.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα αυτοκόλλητα στα δικά σας μηνύματα και να τα προσαρτήσετε σε μια ξεχωριστή συλλογή για ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση – αυτό είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό δεδομένου ότι οι συλλογές είναι συνήθως πολύ μεγάλες και είναι πιο δύσκολο να βρεθεί ένα συγκεκριμένο.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες σας και να προσθέσετε το δικό σας κείμενο.

Η ενσωμάτωση τοποθεσίας προσφέρεται επίσης στην τελευταία έκδοση του SwiftKey για Android, παρέχοντας και πάλι ταχύτερη κοινή χρήση τοποθεσίας.

Και τέλος, το SwiftKey έρχεται τώρα με υποστήριξη ημερολογίου και ταχύτερη πρόσβαση στις ρυθμίσεις και το πρόχειρο.

Η καταχώριση του Google Play Store δεν προσφέρεται ακόμα, αλλά μπορείτε να κατεβάσετε το SwiftKey 7.0 APK και να το εγκαταστήσετε χειροκίνητα.

SwiftKey Keyboard

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS