ΑρχικήinetΗ Google θα απαγορεύσει όλες τις διαφημίσεις κρυπτοσυναλλαγών τον Ιούνιο

Η Google θα απαγορεύσει όλες τις διαφημίσεις κρυπτοσυναλλαγών τον Ιούνιο

GoogleΗ Google θα απαγορεύσει τυχόν διαφημίσεις που σχετίζονται με την προσφορά κρυπτοσυναλλαγών ή αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO), αρχής γενομένης από τον Ιούνιο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε μια ενημερωμένη έκδοση του εγγράφου σχετικά με την Πολιτική των διαφημίσεων.

Σύμφωνα με το έγγραφο, οι διαφημίσεις που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα και σχετικό περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων των αρχικών προσφορών νομισμάτων, των κρυπτοσυναλλαγών, των πορτοφολίων κρυπτογράφησης και των συμβολαίων κρυπτοσυναλλαγών) δεν θα επιτρέπονται πλέον στην πλατφόρμα AdWords της Google.

Η Google ανακοίνωσε επίσης και την απαγόρευση των διαφημίσεων για διττές επιλογές, forex και χρηματοοικονομικό spread spread.

Φαίνεται ότι η εταιρεία, έχει αρχίσει να περιορίζει σιωπηλά τις διαφημίσεις που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα, ήδη από την περασμένη εβδομάδα, καθώς ορισμένοι διαφημιστές βλέπουν σημαντικές μειώσεις απόδοσης για διαφημίσεις που σχετίζονται με το ICO.

Η απόφαση της εταιρείας ακολουθεί ένα παρόμοιο μοτίβο με το Facebook, το οποίο απαγόρευσε διαφημίσεις κρυπτοσυναλλαγών στο site του τον Ιανουάριο. Ο συλλογισμός ήταν ότι αυτές οι διαφημίσεις “συσχετίζονται συχνά με παραπλανητικές πρακτικές προώθησης”. Και το Twitter είπε επίσης ότι θα λάβει μέτρα για την καταπολέμηση των spam που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα ή κρυπτοσυναλλαγές.

Την Τετάρτη, η Google δημοσίευσε την ετήσια έκθεσή της σχετικά με τις “κακές διαφημίσεις” – διαφημίσεις που παραβιάζουν τις πολιτικές της εταιρείας. Σε αυτήν, η εταιρεία αναφέρει ότι έχει επικυρώσει τις πολιτικές της για την αντιμετώπιση των αναδυόμενων απειλών και κατατάσσει τις κρυπτοσυναλλαγές στα “μη ρυθμιζόμενα ή κερδοσκοπικά χρηματοοικονομικά προϊόντα”.

Οι πιο δημοφιλείς κρυπτοσυναλλαγές παρέμειναν σε μεγάλο βαθμό αδιάφορες από τις ειδήσεις. Το Bitcoin διαπραγματεύεται αυτήν την περίοδο στα 9,162 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 1,09% τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ το Ethereum διαπραγματεύεται στα 691 δολάρια, ήτοι πτώση κατά 1,57% την ίδια περίοδο, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS