ΑρχικήinetΤο Life is Strange: Before the Storm έρχεται στα Linux και Mac

Το Life is Strange: Before the Storm έρχεται στα Linux και Mac

Η βρετανική εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Feral Interactive ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα κυκλοφορήσει το Life is Strange: Before the Storm στις πλατφόρμες Linux και MacOS αυτή την άνοιξη.

Η Feral Interactive έχει ήδη φέρει στα Linux το πρώτο επεισόδιο του Life Is Strange και τώρα σχεδιάζει να προσφέρει τη νέα ανεξάρτητη ιστορία τριών τμημάτων, Life is Strange: Before the Storm, που αναπτύσσεται από τη Deck Nine.

Η ιστορία του Life is Strange: Before the Storm τοποθετείται τρία χρόνια πριν τα γεγονότα του Life Is Strange, και οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο της Chloe Price αυτή τη φορά, μιας 16χρονης φοιτήτριας που δημιουργεί μια παράξενη φιλία με το μοντέλο, Rachel Amber. Και οι δύο θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τους δαίμονες τους.Linux

Ξεκίνησε στα τέλη του 2017 για το λειτουργικό σύστημα Windows της Microsoft, καθώς και για τις κονσόλες παιχνιδιών PlayStation 4 και Xbox One. Life is Strange: Before the Storm έχει μια Deluxe έκδοση που περιέχει τα τρία επεισόδια και ένα μπόνους που ονομάζεται “Farewell.” Η Feral Interactive πρόκειται να μεταφέρει την Deluxe Edition σε Linux και macOS.

Η Feral Interactive δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις απαιτήσεις του συστήματος τόσο για τις πλατφόρμες Linux όσο και για τις πλατφόρμες macOS, αλλά δεν πρέπει να διαφέρουν πολύ από αυτές των αντίστοιχων στα Windows. Η ερώτηση σχετικά με τα συστήματα Linux είναι εάν και οι κάρτες γραφικών AMD Radeon και Nvidia υποστηρίζονται ή όχι.

Πιθανότατα θα γνωρίζουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το minisite που έχει δημιουργήσει η Feral Interactive αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Life is Strange: Before the Storm και τους συναρπαστικούς χαρακτήρες της σε αυτή τη νέα δραματική ιστορία στο βραβευμένο franchise της BAFTA.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS