ΑρχικήinetΝέος Raspberry Pi διακόπτης HAT με τηλεχειριστήριο

Νέος Raspberry Pi διακόπτης HAT με τηλεχειριστήριο

RaspberryΟι υποστηρικτές του Raspberry Pi μπορεί να ενδιαφέρονται για το νέο Raspberry Pi Switch HAT που δημιουργήθηκε από τον Andrew Lai και επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών εργασιών Pi. Το νέο Pi Switch HAT βασίζεται σε προηγούμενα έργα που δημιούργησε ο Andrew και περιλαμβάνει επιπλέον πρόσθετα όπως υποστήριξη για την εφαρμογή της οικιακής ψυχαγωγίας Kodi, προαιρετική οθόνη, LED, υπέρυθρο έλεγχο και θύρες i2c.

Το Raspberry Pi HAT, είναι διαθέσιμο μέσω του Kickstarter με δωρεές που ξεκινούν από μόλις £ 12. Εάν η καμπάνια στο  Kickstarter είναι επιτυχής, το Raspberry Pi Switch HAT με τηλεχειριστήριο, θα ξεκινήσει να έρχεται στους υποστηρικτές του από τον Απρίλιο του 2018. Το έργο προσφέρει επίσης μια επιλογή από όλα τα γενικά τηλεχειριστήρια πολυμέσων που συνοδεύουν με το Pi Switch HAT.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της τελευταίας γενιάς του Raspberry Pi switch HAT περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να συνδεθεί απευθείας στο Pi mini PC σας χωρίς την ανάγκη για καλώδια jumper, τα υπέρυθρα απομακρυσμένα σήματα όλων των κουμπιών μπορούν να διαβαστούν απευθείας από την υποστήριξη Pi, Kodi, 1 x LED ελεγχόμενη μέσω GPIO και 3 θύρες i2c. Καθώς και μια προαιρετική οθόνη OLED 0,96 ιντσών που προσφέρει στους χρήστες μια μικρή αλλά χρήσιμη ανάλυση 128 x 64 pixel.

Με προαιρετικούς αισθητήρες πίεσης θερμοκρασίας και υγρασίας SENSIRION SHT31 και BOSCH BMP180 και δυνατότητα επιλογής μεταξύ τηλεχειριστηρίων γενικής χρήσης και τηλεειδοποίησης πολυμέσων, τα οποία μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά, εφόσον απαιτείται εκτός από το HAT. Για μια πλήρη λίστα όλων των διαθέσιμων δωρεών και προδιαγραφών, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα καμπάνιας Kickstarter.

Το επίσημο Raspberry Pi Foundation ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία του νέου Raspberry Pi 3+ το οποίο προσφέρει ένα πιο ισχυρό μίνι PC εξοπλισμένο με ασύρματη σύνδεση διπλής ζώνης. Εάν σας αρέσει να καταπιάνεστε με Pi projects ίσως να σας ενδιαφέρει η πλήρης λίστα μας με τις επιδείξεις Raspberry Pi, τα HATS και τις μικρές οθόνες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS