ΑρχικήinetHeartMonitor: Νέα εφαρμογή στο Apple Watch καταγράφει τους καρδιακούς ρυθμούς

HeartMonitor: Νέα εφαρμογή στο Apple Watch καταγράφει τους καρδιακούς ρυθμούς

HeartMonitor: Αν έχετε στην κατοχή σας ένα Apple Watch και θελήσετε ποτέ να καταγράψετε την ταχύτητα και τον ρυθμό της καρδιάς σας σε νευρικές καταστάσεις, όπως όταν είστε αγχωμένοι, υπάρχει τώρα μια δωρεάν εφαρμογή που σας λύνει τα χέρια.

Ο αυστραλιανός προγραμματιστής iOS και watchOS, Zachary Simone, δημιούργησε μια εφαρμογή που ονομάζεται HeartMonitor που μπορεί να σας σώσει τη ζωή κάποια μέρα. Στον πυρήνα της, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει τις λεγόμενες συνεδρίες του καρδιακού σας ρυθμού από τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού του Apple Watch.

Το HeartMonitor μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε νευρικές καταστάσεις, όπως όταν βλέπετε μια ταινία τρόμου ή όταν έχετε μια παρουσίαση ή διάσκεψη, καθώς και σε άλλες στιγμές έντονου ενθουσιασμού. Η εφαρμογή θα καταγράφει τον καρδιακό ρυθμό σας και θα αποθηκεύει τα δεδομένα στο iPhone σας.

HeartMonitor

Ο Zachary Simone δήλωσε ότι δημιούργησε το HeartMonitor λόγω της έλλειψης ειδικής λειτουργίας παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού στο watchOS, το λειτουργικό σύστημα του Apple Watch, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να ανακαλύψουν εάν πάει κάτι λάθος με την καρδιά τους πριν είναι πολύ αργά. Φυσικά, τα δεδομένα καρδιακού ρυθμού μπορούν να ερμηνευτούν από έναν γιατρό.

Όλες οι καταγραφές καρδιακού ρυθμού μπορούν να ονομάζονται ανάλογα με την περίσταση που καταγράφηκαν στην συνοδευτική εφαρμογή iPhone, η οποία θα σας παρουσιάσει μια λίστα καταγεγραμμένων περιόδων σύνδεσης που περιλαμβάνουν λεπτομερείς πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία. Το HeartMonitor είναι διαθέσιμο για λήψη τόσο για το iPhone όσο και για το Apple Watch και μπορείτε να το κατεβάσετε τώρα από το Apple Store.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS