ΑρχικήinetAποτυχία εγκατάστασης του Windows Update KB4088776 | Tι αναφέρει η Microsoft

Aποτυχία εγκατάστασης του Windows Update KB4088776 | Tι αναφέρει η Microsoft

Το KB4088776 είναι η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε η Microsoft αυτό το μήνα για συστήματα που διαθέτουν το Windows 10 Fall Creators Update. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μας, η νέα αθροιστική ενημέρωση αποτυγχάνει να εγκατασταθεί σε αρκετά συστήματα για κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ωστόσο, μέσω της επίσημης σελίδας της, η Microsoft αναφέρει μια πιθανή αιτία για την αποτυχία της εγκατάστασης του KB4088776 σε υπολογιστές που διαθέτουν το Enterprise Εdition των Windows 10 (Version 1709), με την εταιρεία να επισημαίνει την ύπαρξη ενός γνωστού προβλήματος που προκαλείται από προηγούμενα Delta Updates.

Windows 10 Update

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει ότι «οι χρήστες των Windows 10 Version 1709 Enterprise, που έχουν εγκαταστήσει το Delta Update του Ιανουαρίου, ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα εγκατάστασης με τις αθροιστικές ενημερώσεις Φεβρουαρίου και Μαρτίου, που είναι διαθέσιμες στο Microsoft Update Catalog».

KB4074588 – February Update

KB4088776 – March Update

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το σφάλμα, η Microsoft συνιστά στους χρήστες να απεγκαταστήσουν το πακέτο delta ενημερώσεων του Ιανουαρίου (Windοws 10 version 1709 January KB4056892 Delta Update) και να εγκαταστήσουν την πλήρη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του Μαρτίου.

Η Microsoft δεν αναφέρει κάτι για τις ανεπιτυχείς εγκαταστάσεις που αναφέρθηκαν από χρήστες που δεν διαθέτουν την Enterprise έκδοση των Windows 10. Ευελπιστούμε όμως ότι οι νέες μαζικές ενημερώσεις που αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα αυτόν τον μήνα, θα διορθώσουν τα σφάλματα που έχουν προκύψει.

 

Τι είναι τα Delta Updates

Οι αθροιστικές ενημερώσεις, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, είναι σωρευτικές, πράγμα που σημαίνει ότι περιλαμβάνουν όλες τις επιδιορθώσεις που κυκλοφόρησαν νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι τα αρχεία των Updates μεγαλώνουν με κάθε μήνα, καθώς οι αθροιστικές ενημερώσεις συμπεριλαμβάνουν όλες τις προηγούμενες ενημερώσεις των Windows 10.

Οι ενημερώσεις Delta από την άλλη πλευρά είναι μια ελαφρύτερη έκδοση των αθροιστικών ενημερώσεων, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν μόνο τις αλλαγές που έγιναν από την προηγούμενη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση. Με άλλα λόγια, εάν εγκαθιστάτε τις αθροιστικές ενημερώσεις κάθε μήνα, δεν θα χρειάζεται να κατεβάζετε τον full Updater αλλά μόνο την εκάστοτε ενημέρωση Delta που χρειάζεστε.

Συνεπώς, οι ενημερώσεις Delta είναι και θα είναι σημαντικά μικρότερες σε μέγεθος, κάτι που καθιστά την εγκατάστασή τους γρηγορότερη και πολύ πιο εύκολη, ειδικά σε μεγάλα δίκτυα υπολογιστών.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS