ΑρχικήsecurityTo Fitbit Ionic OS 2.0 ήρθε με νέα χαρακτηριστικά και πολλές αλλαγές!

To Fitbit Ionic OS 2.0 ήρθε με νέα χαρακτηριστικά και πολλές αλλαγές!

Το Fitbit OS 2.0 για το Ionic ανακοινώθηκε πρόσφατα φέρνοντας ένα νέο χαρακτηριστικό και αλλαγές στην οργανωτική δομή της διασύνδεσης.

Πολλοί χρήστες επιθυμούσαν να λάβουν την ενημερωμένη έκδοση 2.0 για το Fitbit OS που τροφοδοτεί τα ιωνικά smartwatches. Αν και μπορεί να μην περιλαμβάνει όλα όσα θέλουν οι χρήστες τουλάχιστον δείχνει ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα τις επιθυμίες τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος έχει αποσταλεί σε περιορισμένο αριθμό ατόμων, περίπου 10%. Αυτή είναι μια πολύ κοινή πρακτική για όλους τους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένης της Google με του Android. Ο λόγος είναι απλός. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και η ενημέρωση αποτύχει, δεν πρόκειται να επηρεαστεί κανένας, αν και οι πιθανότητες να συμβεί κάτι είναι πολύ μικρές.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της ενημέρωσης ονομάζεται Fitbit Today, και είναι βασικά ένας ενημερωμένος πίνακας εργαλείων που συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα γυμναστικής και υγείας. Επίσης, συλλέγει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του εξατομικευμένου περιεχομένου, των διαφόρων στατιστικών, της ιστορικής δραστηριότητας, των περιλήψεων άσκησης και πολλά άλλα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, πρέπει να κάνετε απλά swipe up από την επιφάνεια του ρολογιού.Fitbit

Όσο για τη μουσική, δεν είναι δυνατή η προσθήκη λιστών αναπαραγωγής Deezer. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με αυτή τη νέα υπηρεσία, μπορείτε να τσεκάρετε το tutorial που δημοσιεύτηκε από την Fitbit.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το Ionic έχουν αλλάξει, αλλά σίγουρα όχι δραματικά. Για παράδειγμα, για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ειδοποίηση, πρέπει να κάνετε swipe down  ή να κρατήσετε πατημένο το επάνω κουμπί.

Για τα στατιστικά στοιχεία και το επίπεδο μπαταρίας, οι χρήστες θα κάνουν swipe up και για να έχουν πρόσβαση στα πλήκτρα ελέγχου μουσικής, τις πληρωμές και την οθόνη συντομεύσεων, πρέπει να κρατάνε πατημένο το κουμπί “back”. Ως συνήθως, η χρήση ενός δικτύου Wi-Fi κρίνεται αναγκαία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναβάθμισης.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS