ΑρχικήinetΤα Galaxy S9 και Galaxy S9 + είναι η συσκευή που ψάχνεις!

Τα Galaxy S9 και Galaxy S9 + είναι η συσκευή που ψάχνεις!

Τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 + είναι πλέον και επισήμως διαθέσιμα παγκοσμίως, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα εξαντληθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Ελλάδα βρίσκετε μεταξύ των χωρών που προσφέρονται οι νέες ναυαρχίδες της Samsung οπότε μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά καταστήματα.

Κυκλοφορούν ήδη αρκετές κριτικές στο διαδίκτυο για τα δύο καινούρια smartphones. Μερικά από τα πιο αξιόλογα χαρακτηριστικά τους είναι ο φακό Dual Aperture που επιτρέπει στην κάμερα να προσαρμόζεται γρήγορα στις ξαφνικές αλλαγές φωτεινότητας, προσαρμόσιμα AR Emojis, ακουστικά ηχεία AKG και ένα χαρακτηριστικό Super Slow-mo.

Φυσικά, το Samsung Galaxy S9 και το Galaxy S9 + έχουν και κάποιες σημαντικές διαφορές. Για παράδειγμα, το S9 + έχει οθόνη 6,2 ιντσών σε αντίθεση με το S9 το οποίο έχει μόνο 5,8 ίντσες. Επίσης, το S9 + διαθέτει 6GB μνήμης RAM και διπλές κάμερες. Από την άλλη πλευρά, το S9 διαθέτει μόνο 4GB μνήμης RAM και μία πίσω κάμερα.Galaxy S9

Οι μπαταρίες είναι διαφορετικές, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο δεδομένου του μεγέθους των οθονών, αν και το S9 + θα διαθέτει μια εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

«Τα Galaxy S9 και S9 + εισάγουν μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά στη σειρά Galaxy, αποκαλύπτοντας συναρπαστικούς νέους τρόπους για τους χρήστες να συλλαμβάνουν και να μοιράζονται ειδικές στιγμές, να εκφράζονται και να αλληλεπιδρούν με τον κόσμο γύρω τους.» τόνισε η Samsung σε ανακοίνωσή της.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει τα πάντα για την νέα συσκευή της Samsung πριν αποφασίσετε να την αποκτήσετε. Αν είστε λάτρης του Android, ένα είναι σίγουρο, θα σας εντυπωσιάσει!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS