ΑρχικήinetΤο Windows Defender είναι το Top Test Antivirus της Kaspersky

Το Windows Defender είναι το Top Test Antivirus της Kaspersky

Το Windows Defender, το Kaspersky Internet Security, το F-Secure Safe και το Trend Micro Internet Security είναι τα τέσσερα antivirus που έλαβαν το μέγιστο σκορ στις πιο πρόσφατες δοκιμές AV-Comparatives.

Και τα τέσσερα μπλοκάρουν το 100% του κακόβουλου λογισμικού, αν και το F-Secure κατέγραψε επίσης τον μεγαλύτερο αριθμό ψευδών ειδοποιήσεων, με 14 δείγματα λανθασμένα επισημασμένα ως μολυσμένα. Το Windows Defender έλαβε μόνο 3 ψευδώς θετικά, ενώ το Kaspersky προσέφερε άψογη απόδοση με μηδενικά επικίνδυνα στοιχεία και κορυφαία προστασία.

Το BullGuard Internet Security και το Quick Heal Total Security πήραν τα χαμηλότερα ποσοστά. Στην περίπτωση του BullGuard, το 2,5% του κακόβουλου λογισμικού κατόρθωσε να περάσει από την προστασία από ιούς, ενώ το Quick Heal έχασε το 1,6% του κακόβουλου λογισμικού, ενώ το 3,4% των μολύνσεων επισημάνθηκε ως εξαρτώμενο από το χρήστη.

Ιδιαίτερα σημαντική, ωστόσο, είναι η κορυφαία απόδοση του Windοws Defender. Συνδυασμένο με τα Windows 10, το Windows Defender έχει εξελιχθεί ουσιαστικά με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 10 και τώρα προσφέρει λειτουργίες antivirus που είναι συνήθως διαθέσιμες σε προϊόντα ασφάλειας τρίτων κατασκευαστών, όπως προστασία σε πραγματικό χρόνο και καθημερινές ενημερώσεις ορισμών.

Επιπλέον, το antivirus έχει επανεξεταστεί για να γίνει το Κέντρο ασφαλείας του Windοws Defender στην ενημερωμένη έκδοση Windοws 10 Fall Creators, οπότε τώρα ομαδοποιεί όλες τις δυνατότητες ασφαλείας που είναι διαθέσιμες στο λειτουργικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι η ίδια εφαρμογή παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε άλλα εργαλεία ασφαλείας, όπως ρυθμίσεις τείχους προστασίας και γονικό έλεγχο, καθιστώντας τα πάντα πολύ πιο εύκολα στα Windows 10.

Οι τελευταίες δοκιμές ασφαλείας AV-Comparatives εκτελέστηκαν σε ένα σύστημα που εκτελεί ενημέρωση Windοws 10 Fall Creators Update με ενημερωμένο λογισμικό όπως το Adobe Flash, Java και το Acrobat Reader.

Windows

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS