ΑρχικήbusinessΟι καταναλωτές δεν δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό για το Samsung Galaxy S9

Οι καταναλωτές δεν δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό για το Samsung Galaxy S9

Το νέο Galaxy S9 της Samsung είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση, όμως τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο ενθουσιασμός των καταναλωτών για το νέο μοντέλο είναι μάλλον περιορισμένος.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις των καταναλωτών και των εμπόρων λιανικής πώλησης της Νότιας Κορέας, η οποία αποτελεί την εγχώρια αγορά της Samsung, η ζήτηση είναι σημαντικά χαμηλότερη σε σύγκριση με τα αντίστοιχα επίπεδα ζήτησης που υπήρξε πέρυσι για το Galaxy S8 και ο κύριος λόγος φαίνεται να είναι οι ομοιότητες που παρουσιάζει το νέο μοντέλο με τον προκάτοχό του.

Όπως αναφέρει η έκθεση του επιχειρηματικού portal Business Κorea, τόσο το GaIaxy S8 όσο και το GaIaxy A8 επισκιάζουν επί του παρόντος τις πωλήσεις των Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus, καθώς φέρεται να έχουν παρόμοια αξία για τους καταναλωτές και διατίθενται σε πολύ πιο προσιτή τιμή.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/163675/iphone-x-samsung-galaxy-s9/”” target=”blank” style=”3d” background=”#2cd400″ color=”#ffffff8″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”icon: paper-plane” icon_color=”#000000″]iPhone X vs. Samsung GaIaxy S9: Τι αποκαλύπτουν oι συγκριτικές δοκιμές[/su_button]

“Πολλοί καταναλωτές πιστεύουν ότι τα τελευταία μοντέλα της Samsung, δεν παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές εν σχέσει με τα GaIaxy S8 και GaIaxy A8, τα οποία κυκλοφόρησαν πριν από ένα χρόνο και τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αντίστοιχα”, αναφέρει γνωστός έμπορος λιανικής πώλησης της Νότιας Κορέας.

“Επί του παρόντος το best seller μας είναι το Galaxy A8, το οποίο δεν είναι ακριβό, τηρώντας παράλληλα τις προδιαγραφές υψηλών επιδόσεων της σειράς Galaxy S. Το Galaxy A8, το οποίο διαθέτει διπλή μπροστινή κάμερα, είναι πολύ δημοφιλές στους εφήβους και στις ηλικίες των 20+. Ένας αυξανόμενος αριθμός καταναλωτών επιλέγει παλαιότερα και οικονομικότερα μοντέλα τηλεφώνων την τρέχουσα περίοδο, εν μέσω της έλλειψης σημαντικών βελτιώσεων στις επιδόσεις των νέων συσκευών”, προσθέτει.

Σύμφωνα με αρκετά reviews που έχουν δημοσιευτεί, το Samsung GaIaxy S9 δεν εισάγει σημαντικό αριθμό βελτιώσεων και αναβαθμίσεων, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, καθώς είναι πολύ πιθανό να διαδραματίζει τον ρόλο ενός μοντέλου μετάβασης. Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει περισσότερες αναβαθμίσεις και νέα χαρακτηριστικά το 2019, εν όψει του εορτασμού της δέκατης επετείου της οικογένειας προϊόντων GaIaxy, οπότε και είναι πολύ πιθανή η ανακοίνωση ενός επετειακού μοντέλου υψηλών προδιαγραφών.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS