ΑρχικήinetΤο Assassin’s Creed υποδέχεται την αρχαία Ελλάδα!

Το Assassin’s Creed υποδέχεται την αρχαία Ελλάδα!

Το Assassin’s Creed μεταφέρετε στην αρχαία Ελλάδα στην επόμενη έκδοση του, ή τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει μια πολύ αξιόπιστη διαρροή.

Η σειρά Assassin’s Creed έχει παγκόσμια φήμη και έχει χρησιμοποιήσει ανά διαστήματα πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς για το background της. H τελευταία έκδοση έφτασε μέχρι την αρχαία Αίγυπτο, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία για την Ubisoft και σηματοδοτώντας ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι για μια καινούρια περιπέτεια.

Να σημειώσουμε ότι από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, το 2007, η ανταπόκριση του κοινού έχει μειωθεί, ειδικά αφού η Ubisoft διακλαδίστηκε με άλλους τίτλους και είδη. Η εταιρεία αντιλήφθηκε το γεγονός ότι οι παίχτες δεν απολαμβάνουν πλέον αυτούς τους τίτλους και έτσι ξαναρχίζει το franchise του Assassin’s Creed Origins.Assassin’s Creed

Σύμφωνα με μια αναφορά στο ComicBook.com το παιχνίδι πηγαίνει στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Για να είμαστε δίκαιοι, δεν υπάρχουν πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί που πρέπει να εξερευνήσουν, με εξαίρεση τους κινέζικους και ιαπωνικούς. Υπήρχε το Assassin’s Creed στην Κίνα, αλλά μόνο ως μια μικρή πλατφόρμα.

Είναι επίσης πολύ πιθανό η μηχανική του παιχνιδιού που εισάγεται με το Assassin’s Creed Origins να διατηρηθεί και πιθανότατα να ενισχυθεί με διάφορους τρόπους. Στη τελική πρόκειται για ένα πετυχημένο παιχνίδι που δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν αλλαγές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ακριβή χρονική περίοδο, αλλά η Ubisoft έχει την τάση να προσθέτει μεγάλες προσωπικότητες στα παιχνίδια της, οπότε πιθανότατα θα συναντήσουμε τον Αριστοτέλη, τον Ηρόδοτο και πολλούς άλλους, ακόμη και αν δεν είναι σύγχρονοι με τον κύριο χαρακτήρα.

Το νέο Assassin’s Creed πιθανότατα να κυκλοφορήσει το 2019, αν και η Ubisoft δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τις φήμες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS