ΑρχικήrapidalertEthiHak 2018- Unleash your inner hacker: Το έπαθλο

EthiHak 2018- Unleash your inner hacker: Το έπαθλο

EthiHak 2018: Unleash your inner hacker!

Μετράμε όλοι αντίστροφα για το EthiHak Contest 2018 καθώς βρίσκεται μόνο ένα μήνα μακριά. Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, η ανταπόκριση σας είναι μεγάλη και οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν για άλλη μια χρονιά τα καλύτερα challenges.

Το SecNews ενώνει για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις του με την SmartPress και σας περιμένουμε όλους στις 18-19 Απριλίου 2018, στον εκθεσιακό χώρο Δαΐς στα πλαίσια του Infocom Security να ζήσουμε παρέα την πιο hacking εμπειρία της χρονιάς. Ο διαγωνισμός ΕthiHak, διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από το Secnews.gr το HackTheBox και τη Greunion, στα πλαίσια του συνεδρίου Infocom Security 2018.

Φέτος ο διαγωνισμός EthiHak φιλοξενεί και τα προκριματικά για το ECSC 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο!

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και αν δεν έχεις προλάβει ακόμα να κάνεις join στην παρέα μας, κάνε κλικ στο παρακάτω link και ακολούθησε τα τρία απλά βήματα που απαιτούνται για την εγγραφή.

https://ctf.hackthebox.eu/ethihak/register

  1. CreateTeam(Μόνο ομάδες μπορούν να κάνουν join CTF στην πλατφόρμα του Hack The Box, επομένως η δική σου ομάδα θα έχει μόνο έναν παίκτη, εσένα!)
  2. Στη συνέχεια κάνε Joinτο EthiHak 2018 CTF από τη σελίδα των CTF στο μενού αριστερά.
  3. Τέλος, βάλε τον κωδικό 4Zzf5iXY0z3WDKE2fUdy για να κάνεις join το CTF

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής, καθώς και για τους όρους του διαγωνισμού μπορείς να ενημερώνεσαι ανά πάσα στιγμή από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.secnews.gr/163718/ethihak-2018-unleash-hacker-secnews/

Tip: Αν θέλεις να έχεις μια θέση στον διαγωνισμό ECSC θα πρέπει να βάλεις και την ηλικία σου.

EthiHak

Και φέτος έχεις την δυνατότητα συμμετοχής εκτός φυσικών εγκαταστάσεων οπότε δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε εμποδίσει από τη κατάκτηση της κορυφής.

Μιας και αναφερόμαστε στην κατάκτηση της κορυφής, ήρθε η ώρα να μάθεις ότι ο νικητής θα φύγει από τον εκθεσιακό χώρο Δαΐς με μια επιταγή των 1000 ευρώ αλλά επειδή για εμάς όλοι είστε νικητές, πλούσια δώρα περιμένουν τον καθένα από εσάς ξεχωριστά!

Για οποιαδήποτε πληροφορία αποστείλετε email στο ecsc@unipi.gr και στο info@secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS