ΑρχικήinetΈρχονται οι 3D κοπέλες από την Microsoft

Έρχονται οι 3D κοπέλες από την Microsoft

Η HoloLens της Microsoft άνοιξε την πόρτα σε μια ευρεία ποικιλία έργων AR και χωρίς αμφιβολία ήταν μόνο θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να αρχίσει να εξερευνά την πλευρά της νέας αυτής τεχνολογίας με γνώμονα τα ενήλικα.

Μια εταιρεία που ονομάζεται 3D Hologroup δημιούργησε μια εφαρμογή, σκοπός της οποίας είναι να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικά μοντέρνο μοντέλο μιας γυναίκας και να επιτρέψει στους χρήστες να αλληλεπιδράσουν με αυτό χρησιμοποιώντας το Meta2 της HoloLens και του Meta Vision της Microsoft.

Η εφαρμογή έχει τίτλο 3D Holo Girlfriend και, όπως γράφει ο VRfocus, βρίσκεται ακόμα σε beta, αν και οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα προεπισκόπησης μπορούν να δοκιμάσουν (τρία διαφορετικά μοντέλα) αυτή τη στιγμή.

Παρόλο που μια τέτοια εφαρμογή είναι ένα βήμα μακριά από το AR sex και το porn, η μητρική εταιρεία λέει ότι σκοπός της είναι να προσφέρει μοναδική εμπειρία με ρεαλιστικό περιεχόμενο που μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.

“Ενώ το περιεχόμενο αφορά ενήλικες, βάζουμε μαζί μια μοναδική εμπειρία που εξελίσσεται πάντα με τη νέα τεχνολογία για να φέρει στο προσκήνιο την εμπειρία της κοπέλας”, λέει.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που εστιάζει σήμερα η εταιρία που αναπτύσσει λογισμικά είναι να επιτρέψει σε προσαρμοσμένα μοντέλα “που θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε τα ακριβή στοιχεία της φίλης σας”. Αφήνοντας στην άκρη αυτή τη δήλωση, η εταιρεία θέλει να προσφέρει επιλογές προσαρμογής που θα επιτρέψτε να αλλάξετε κάθε λεπτομέρεια των 3D φίλων ή ακόμα και να συνεργαστείτε με την αναπτυσσόμενη ομάδα για να δημιουργήσετε ένα μοντέλο από την αρχή.

Μια τέτοια εφαρμογή θα πάρει σίγουρα την προσοχή πολλών, αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αντιμετωπίζει η Microsoft αυτό το είδος του περιεχομένου. Η 3D Hologroup αναφέρει ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει το λογισμικό της κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, αν και δεν υπάρχουν προς το παρόν συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Ωστόσο, το πρόγραμμα beta είναι προηγμένο, και άλλες πληροφορίες θα κυκλοφορήσουν αργότερα.

Microsoft

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS