ΑρχικήinetΈνα Nokia τηλέφωνο σκοτώνει 18χρονο κορίτσι μετά από βίαιη έκρηξη

Ένα Nokia τηλέφωνο σκοτώνει 18χρονο κορίτσι μετά από βίαιη έκρηξη

Ένα τηλέφωνο Nokia εξερράγη και σκότωσε ένα 18χρονο κορίτσι, το οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο και το φόρτιζε ταυτόχρονα.

Όλα συνέβησαν στην Ινδία και ένα άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Metro αποκαλύπτει ότι το κορίτσι, που ονομαζόταν Uma Oram, πέθανε μετά την έκρηξη. Η έκρηξη προκάλεσε θανατηφόρα τραύματα στο χέρι, το πόδι και το στήθος της. Δεν γνωρίζουμε αν είχε άλλους τραυματισμούς, αν και λογικά το πρόσωπο και το κεφάλι θα επηρεάστηκαν πιο πολύ από το τηλέφωνο που ξέσπασε σε φλόγες.

Παρά το γεγονός ότι έσπευσαν στο νοσοκομείο, το κορίτσι κατέληξε νεκρό, αν και η ακριβής αιτία θα καθοριστεί μετά την αυτοψία.

Ο αδελφός της Uma, Durga Prasad Oram, δήλωσε στην αναφερθείσα πηγή ότι το εν λόγω τηλέφωνο ήταν ένα Nokia 3310, αν και μια εικόνα που δείχνει την συσκευή φαίνεται να υποδηλώνει ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα Nokia 5233.

“Έβαλε το τηλέφωνο να φορτίσει ενώ μιλούσε ταυτόχρονα. Η μπαταρία του εξερράγη ξαφνικά. Πριν μπορέσουμε να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη, η Uma έπεσε αναίσθητη. Ήταν νεκρή στο νοσοκομείο », είπε.

Η HMD Global, η νέα ιδιοκτήτρια της μάρκας Nokia, λέει ότι η εν λόγω συσκευή δεν κατασκευάστηκε υπό την κατοχή της και είναι στην πραγματικότητα ένα μοντέλο που λανσαρίστηκε πολύ καιρό πριν όταν η ίδια η Nokia ήταν υπεύθυνη για την κατασκευή τηλεφώνων και υπήρξε ανεξάρτητη εταιρεία.

“Ενώ δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε τα γεγονότα για οποιαδήποτε από αυτές τις αναφορές, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το εν λόγω κινητό τηλέφωνο δεν κατασκευάστηκε ή πωλήθηκε από την HMD Global, η νέα κατασκευαστική εταιρεία των τηλεφώνων Nokia δημιουργήθηκε το 2017 για να δημιουργήσει μια νέα σειρά συσκευών Nokia. Ως HMD Global, δεσμευόμαστε να παράγουμε συσκευές υψηλής ποιότητας που προσφέρουν ισχυρές εμπειρίες στον χρήστη και ικανοποιούν τις υψηλές προσδοκίες των πελατών “, ανέφερε η εταιρεία.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS