ΑρχικήinetΆλλη μια μεγάλη τράπεζα εγκαταλείπει τα Windows Phones

Άλλη μια μεγάλη τράπεζα εγκαταλείπει τα Windows Phones

Δεν είναι μυστικό ότι τα τηλέφωνα των Windows δεν έχουν πλέον μέλλον, και ως εκ τούτου, τόσο οι χρήστες όσο και οι προγραμματιστές μεταβαίνουν σε iOS και Android.

Αυτό ακριβώς σχεδιάζει να κάνει η ολλανδική τράπεζα ING, αφού η εταιρεία λάνσαρε την εφαρμογή Windows Phone το 2013, σχεδιάζοντας τώρα να εστιάσει αποκλειστικά σε Android και iOS, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση της πλατφόρμας.

Η ING δήλωσε ότι η εφαρμογή Windows 10 Mobile θα σταματήσει να λειτουργεί στις 16 Απριλίου του τρέχοντος έτους και συνιστάται στους χρήστες είτε να στραφούν σε διαφορετική πλατφόρμα είτε να συνδεθούν με τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου.

Η ίδια η τράπεζα εξηγεί ότι η Microsoft είναι η μόνη που ευθύνεται για την απόφασή της να εγκαταλείψει τα Windows phones, καθώς η εταιρεία δεν υποστηρίζει πλέον το κινητό της λειτουργικό σύστημα.

“Η Microsoft έχει σταματήσει να υποστηρίζει το λογισμικό για το τηλέφωνο των Windows. Επομένως, οι ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας δεν είναι πλέον διαθέσιμες. Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τα πρότυπα ασφαλείας μας και ένα ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα δεν συμμορφώνεται με αυτή τη στρατηγική. Γι ‘αυτό εγκαταλείπουμε αυτήν την εφαρμογή”, δήλωσε η ING.

«Καταλαβαίνουμε ότι είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, αλλά το να γίνονται ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές είναι το πιο σημαντικό. Αν έχετε άλλη συσκευή (συμπεριλαμβανομένου του tablet) με iOS ή Android, μπορείτε να κάνετε λήψη και να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία mobile banking app σε αυτήν. ”

Τα Windows 10 Mobile έχουν μερίδιο αγοράς σχεδόν 0% και χωρίς αμφιβολία αργά ή γρήγορα δεν πρόκειται κανείς να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα δεδομένου ότι δεν κυκλοφορούν νέα χαρακτηριστικά. Η Microsoft θα εξακολουθήσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι τα μέσα του 2019, αλλά πέρα από αυτό το σημείο, δεν θα υπάρξουν άλλες βελτιώσεις και η πλατφόρμα θα εγκαταλειφθεί για πάντα.

Χωρίς τη δέσμευση της Microsoft για την πλατφόρμα, είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι όλοι οι προγραμματιστές να επικεντρωθούν σε iOS και Android, οπότε περιμένετε περισσότερα τέτοιου είδους νέα τους επόμενους μήνες, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της ημερομηνίας υποστήριξης.

Windows

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS