ΑρχικήinetΗ Apple θα ξεκινήσει μια δοκιμαστική παραγωγή του νέου iPhone στο δεύτερο...

Η Apple θα ξεκινήσει μια δοκιμαστική παραγωγή του νέου iPhone στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς

Η γενιά του iPhone 2018 της Apple είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μοντέλα, τα οποία θα διαθέτουν αναγνώριση προσώπου Face ID και η εταιρεία αναζητά τρόπους για να αποφύγει τα προβλήματα απογραφής που γνώρισε το αρχικό iPhone X.

Ως αποτέλεσμα, η Apple θέλει να ξεκινήσει τη δοκιμαστική παραγωγή των νέων μοντέλων ήδη από το δεύτερο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με μια έκθεση της Digitimes επικαλούμενη πηγές από τα κτίρια σχεδιασμού IC της Ταϊβάν.

Οι ενότητες 3D ανίχνευσης που χρησιμοποιούνται για το Face ID έχουν κατηγορηθεί για την περιορισμένη προσφορά του iPhone X και δεδομένου ότι η ίδια τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί και στο iPhone νέας γενιάς, η Apple τεχνικά χρειάζεται τρεις φορές περισσότερα τέτοια εξαρτήματα για τα νέα μοντέλα. Ταυτόχρονα, πρέπει να διασφαλίσει ότι οι προμηθευτές της διαθέτουν την παραγωγική ικανότητα για να καλύψουν τη ζήτηση, οπότε με την έναρξη της δοκιμαστικής παραγωγής νωρίς, όλα αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Από την άλλη πλευρά, αξίζει να τονιστεί ότι πρόκειται απλώς για δοκιμαστική παραγωγή και ανάλογα με τα αποτελέσματα της η Apple μπορεί στη συνέχεια να καθορίσει την ημερομηνία κατά την οποία μπορεί να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή των νέων iPhone.

Η ίδια αναφορά αναφέρει στις πηγές ότι οι πωλήσεις όλων των iPhone που έγιναν το 2017 ήταν χαμηλότερες από τις αναμενόμενες και αυτές περιλαμβάνουν όχι μόνο το iPhone X, αλλά και το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus.

Η Apple, ωστόσο, ελπίζει ότι τα μοντέλα του 2018 θα μπορούσαν να αυξήσουν τη ζήτηση χάρη σε μια μάλλον διαφορετική προσέγγιση, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας μείωσης των τιμών των συσκευών της. Η φήμη λέει ότι η Apple εργάζεται σε ένα πιο προσιτό iPhone 6.1 ιντσών, το οποίο θα διαθέτει ακόμη και Face ID, αλλά δεν θα διαθέτει σύστημα 3D Touch και σύστημα διπλής κάμερας.

Τα νέα μοντέλα αναμένεται να εμφανιστούν στα ράφια τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, και δεδομένου ότι η παραγωγή θα μπορούσε να ξεκινήσει νωρίς, η περιορισμένη προσφορά είναι κάτι που η Apple θέλει να αποφύγει με κάθε τρόπο.

Apple

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS