ΑρχικήinetApple: "Τα iPhones αγγίζουν τα στάνταρτ μιας gaming κονσόλας"

Apple: “Τα iPhones αγγίζουν τα στάνταρτ μιας gaming κονσόλας”

Η Apple δήλωσε πρόσφατα ότι τα παιχνίδια στο iPhone και το iPad αρχίζουν να φτάνουν τα στάνταρτ μιας gaming κονσόλας και με τον καιρό η διαφορά μεταξύ των δύο αυτών θα γίνεται όλο και πιο μικρή.

Η Apple παινεύει το “σπίτι” της με κάθε ευκαιρία και αυτή τη φορά έρχεται να τονίσει ότι οι συσκευές της δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις gaming κονσόλες στο προσεχές μέλλον.

Για την Apple το να εισχωρήσει στον κόσμο του gaming ακούγεται συναρπαστικό και ελπιδοφόρο, άποψη που οι ειδικοί του gaming χώρου δεν ενστερνίζονται. Και μην ξεχνάμε ότι η Αpple έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι τα iPad είναι εξίσου ισχυρά με ένα κανονικό PC, γεγονός που διαψεύσθηκε με το καιρό.

Ο Greg Joswiak, εκπρόσωπος της Αpple, δήλωσε ότι τα τρέχοντα παιχνίδια κονσόλων έρχονται και στα iOS, και πιο συγκεκριμένα τα Fortnite και PlayerUnknown’s Battlegrounds. Φυσικά, οι περισσότεροι gamers θα αναρωτηθείτε πως θα καταφέρει η Apple να φτάσει την αντίστοιχη ποιότητα ή την εκτέλεση αυτών των δύο τίτλων σε μια κινητή συσκευή.Apple

Παρόλο που η κυκλοφορία των Battlegrounds Fortnite και PlayerUnknown σε κινητές πλατφόρμες, με cross-play, είναι σημαντική, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι τα smartphones θα φτάσουν το απαιτούμενο επίπεδο ποιότητας. Αυτό θα σήμαινε ότι οι gaming κοινότητα δεν εξελίσσεται και περιμένει πότε οι κινητές συσκευές θα φτάσουν το τρέχον επίπεδο της.

Είναι αλήθεια ότι οι κινητές πλατφόρμες έχουν προχωρήσει πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά ούτε η Apple ούτε η Google βρίσκονται κοντά στην επίτευξη της ίδιας ποιότητας με τις κονσόλες ή τον υπολογιστή. Sorry Αpple!

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS