ΑρχικήinetΤο νέο Nokia 3310 θα ανταγωνίζεται τα Galaxy S9 και iPhone X;

Το νέο Nokia 3310 θα ανταγωνίζεται τα Galaxy S9 και iPhone X;

Το Nokia 3310 επανακυκλοφόρησε σε μια προσπάθεια να επωφεληθεί από τη δημοτικότητα του αρχικού μοντέλου, αλλά σε έναν κόσμο γεμάτο από οικονομικά προσιτά smartphones, είναι δύσκολο να επιβιώσει χωρίς ένα πραγματικά ελκυστικό πακέτο χαρακτηριστικών.

Δεδομένου ότι το νέο 3310 δεν εντυπωσιάζει από άποψη σχεδιασμού και χαρακτηριστικών, οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει μια πιο εξαίσια έκδοση του τηλεφώνου που θα μπορούσε να αποτελέσει πραγματικό ανταγωνιστή του Galaxy S9 και το iPhone X.

Η ιδέα φαντάζει ένα πλήρως ανανεωμένο Nokia 3310, το οποίο αποτελεί ένα smartphone που παραιτείται από όλα τα αδιάφορα χαρακτηριστικά που θα συναντούσαμε σε μια middle-end συσκευή.

Η high-end εμφάνιση αποδίδεται σε ένα μίγμα πλαισίου από αλουμίνιο και κεραμικής πλάτης, το οποίο υποτίθεται ότι δίνει ένα πολυτελές συναίσθημα και κάνει το τηλέφωνο πιο συμπαγές. Προφανώς, η χρήση κεραμικού για ολόκληρο το τηλέφωνο θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά την τιμή με αποτέλεσμα το γυαλί να αποτελεί μια πολύ καλύτερη επιλογή.Nokia 3310

Η dual-camera στο πίσω μέρος είναι το εντυπωσιακότερο στοιχείο της νέας συσκευής. Η καμπυλωτή οθόνη  6,2 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 18: 9 αποτελεί ένα χαρακτηριστικό που έχουμε συναντήσει στην ναυαρχίδα της Samsung, το Samsung Galaxy S9+.

Οι σχεδιαστές ισχυρίζονται ότι η νέα συσκευή θα εξοπλιστεί με το καλύτερο hardware, συμπεριλαμβανομένου του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 που επίσης διαμορφώνει το Galaxy S9.

Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί μόνο μια ιδέα αν και υπάρχουν πολλές πιθανότητες το Nokia 3310 να εξελιχθεί σε ένα  high-end προϊόν. Εξάλλου, η αλήθεια είναι ότι το Nokia θα μπορούσε πραγματικά να επωφεληθεί από ένα τέτοιο makeover.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS