ΑρχικήinetHuawei: Η πρώτη που αντιγράφει την τεχνολογία 3D ανίχνευσης του iPhone X

Huawei: Η πρώτη που αντιγράφει την τεχνολογία 3D ανίχνευσης του iPhone X

Ο αναλυτής της KGI, Ming-Chi Kuo, υποστηρίζει ότι αρκετοί κατασκευαστές τηλεφώνων Android θα ενσωματώσουν την τεχνολογία 3D ανίχνευσης στα smartphones τους και η Huawei θα είναι η πρώτη που θα το κάνει το 2019.

Ο Kuo τόνισε ότι η Huawei πρόκειται να χρησιμοποιήσει μια δομημένη λύση φωτισμού παρόμοια με αυτή που η Apple εφάρμοσε στο iPhone X και σε περίπου έξι μήνες, η εταιρεία θα μπορούσε να μεταναστεύσει στους αισθητήρες χρονικής διάρκειας.

Ο σχεδιασμός των αισθητήρων TOF είναι λιγότερο περίπλοκος και επειδή είναι μικρότεροι, οι κατασκευαστές τηλεφώνων θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν χώρο μέσα σε ένα τηλέφωνο. Επιπλέον, το κόστος τέτοιων αισθητήρων λέγεται ότι είναι σημαντικά χαμηλότερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Kuo πιστεύει ότι περισσότερα Android θα υιοθετήσουν την 3D ανίχνευση χρησιμοποιώντας αυτήν την προσέγγιση.Huawei

Μια πρόσφατη έκθεση έδειξε ότι η Apple έχει διετή θέση στην τεχνολογία ανίχνευσης 3D, επειδή το κόστος κατασκευής τέτοιων μονάδων είναι ακόμα υψηλότερο, πράγμα που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των Android κατασκευαστικών εταιρειών δεν έχει την πολυτέλεια να προσφέρει τέτοιες δυνατότητες χωρίς να αυξήσει την τιμή των τηλεφώνων τους.

Την ίδια στιγμή, η Apple θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει μεγάλο μέρος της παραγωγικής κοινότητας, εφόσον η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone το 2018, όλα με αναγνώριση προσώπου.

Η επόμενη γενιά των iPhone μοντέλων αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο και θα συμπεριλαμβάνει ένα πιο προσιτό iPhone το οποίο θα διαθέτει την ίδια τεχνολογία 3D ανίχνευσης, αλλά όχι 3D Touch και εξιδεικευμένο hardware.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS