ΑρχικήinetΗ Apple κυκλοφορεί ένα φθηνότερο iPad την επόμενη εβδομάδα

Η Apple κυκλοφορεί ένα φθηνότερο iPad την επόμενη εβδομάδα

iPad

Η Apple διοργανώνει μια εκδήλωση με σκοπό την εκπαίδευση την Τρίτη, που πραγματεύεται «δημιουργικές νέες ιδέες για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.» Αν και υπήρχαν ήδη οι φήμες ότι μία οικονομικότερη MacBook συσκευή θα φτάσει σύντομα, φαίνεται ότι η Apple θα επικεντρωθεί στο iPad την επόμενη εβδομάδα. Το Bloomberg αναφέρει ότι ένα “iPad χαμηλού κόστους” θα ανακοινωθεί παράλληλα με το νέο εκπαιδευτικό λογισμικό την επόμενη εβδομάδα.

Προηγουμένως, οι φήμες πρότειναν ότι η Apple προετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο iPad με προϋπολογισμό $ 259, καθώς επιχειρεί να αποτρέψει να χάσει έδαφος τόσο από τη Google όσο και από τη Microsoft στην αγορά εκπαίδευσης της Αμερικής. Ένα φθηνότερο iPad θα βοηθήσει στην ώθηση των φιλοδοξιών της Apple όσον αφορά στην εκπαίδευση, ειδικά αφού η τιμή αποτελεί έναν βασικό παράγοντα στις πωλήσεις συσκευών σε σχολεία και φοιτητές.

Το Bloomberg αναφέρει επίσης ότι ένας φθηνότερος φορητός υπολογιστής MacBook εξακολουθεί να αναπτύσσεται και πιθανότατα θα αντικαταστήσει το MacBook Air σε τιμή μικρότερη των $ 1.000. Η Apple δεν ανανέωσε σε μεγάλο βαθμό το MacBook Air από το 2010 και το μοντέλο που πωλεί αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά ξεπερασμένο, δεδομένης της τιμής του, στα 999 δολάρια. Ωστόσο ένα οικονομικότερο MacBook δεν αναμένεται παρά αργότερα μέσα στο έτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS