ΑρχικήinetΤο Galaxy S9 παρουσιάζει σφάλμα στην οθόνη αφής του!

Το Galaxy S9 παρουσιάζει σφάλμα στην οθόνη αφής του!

Η Samsung εξετάζει τις αναφορές περί πιθανών ζητημάτων της οθόνης αφής στο νέο της Galaxy S9 και εξηγεί ότι μόνο ένας μικρός αριθμός πελατών παραπονέθηκαν για τέτοια προβλήματα.

Ενώ αυτή είναι η τυπική απάντηση που δίνει μια εταιρεία όταν παρουσιάζονται προβλήματα στις συσκευές της, ο αριθμός των αγοραστών του Galaxy S9 που ανακαλύπτουν νεκρά σημεία στις οθόνες τους αυξάνεται. Η Samsung, ωστόσο, λέει ότι εξετάζει το πρόβλημα και συστήνει σε όλους όσους αντιμετωπίζουν το ζήτημα να έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί της.

Βασικά, αυτό που συμβαίνει στις συσκευές είναι ότι η οθόνη αφής υποφέρει από νεκρά σημεία. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη δεν ανταποκρίνεται πλέον σε κάθε επαφή σε ορισμένα σημεία, τα οποία μπορεί να βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης.

Ορισμένοι χρήστες ισχυρίζονται ότι τα νεκρά σημεία εμφανίζονται κυρίως στο κάτω μέρος της οθόνης ενώ άλλοι δήλωσαν ότι επηρεάζονται μόνο ορισμένα εικονικά πλήκτρα. Αυτό προφανώς καθιστά αδύνατο για τον οποιονδήποτε να πληκτρολογήσει, ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείται.Galaxy S9

Φαίνεται ότι οι ελαττωματικές μονάδες που προσφέρονται στα καταστήματα με τέτοια συμπτώματα αντικαθίστανται άμεσα από το προσωπικό της Samsung, οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία και να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για να επιθεωρήσει τη συσκευή σας από έναν μηχανικό.

Παραμένει να δούμε πώς σκοπεύει να διαχειριστεί το συγκεκριμένο ζήτημα η Samsung, αλλά εφόσον πρόκειται για πρόβλημα στο hardware, η αντικατάσταση της συσκευής δίνει την λύση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS