ΑρχικήinetΗ Apple επιβεβαιώνει ότι το App Store είχε πέσει για πολλούς χρήστες

Η Apple επιβεβαιώνει ότι το App Store είχε πέσει για πολλούς χρήστες

AppleΦαίνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στον κόσμο των εφαρμογών.

Το App Store της Apple ήταν εκτός λειτουργίας την Τρίτη, εμποδίζοντας νέες λήψεις και ενημερώσεις για εφαρμογές iOS. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία σε μια ενημέρωσή της σχετικά με το θέμα. “Οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν σε πολλά καταστήματα / υπηρεσίες ή να κάνουν αγορές”, λέει η δήλωση που δημοσιεύτηκε στις 12:04 μ.μ., η οποία επισήμως το αναφέρει ως “διακοπή”.

Το κατάστημα App Store ήταν εκτός λειτουργίας για αρκετές ώρες και οι χρήστες του Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι από αυτή την εξέλιξη.

Δεν είναι σαφές πόσο διαδεδομένη είναι η διακοπή λειτουργίας, αν και είναι σίγουρο ότι το πρόβλημα επηρέασε αρκετές χώρες κυρίως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Και το πρόβλημα φαίνεται να μην περιορίζεται μόνο στο App Store. Σύμφωνα με την Apple, το iTunes Store αντιμετωπίζει επίσης διακοπές. Καθώς επίσης και το Mac App Store.

Η Apple δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με το τι προκάλεσε όλη αυτή τη διακοπή. Εν τω μεταξύ, ας ελπίσουμε ότι δεν θα χάσουμε καμία από τις μεγάλες ενημερώσεις.

Σύμφωνα με την Apple, όλες οι υπηρεσίες που έχουν επηρεαστεί έχουν αποκατασταθεί πλήρως πλέον. Ωστόσο δεν λάβαμε καμία ενημέρωση σχετικά με τους λόγους για τους οποίους προέκυψαν αυτά τα θέματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS