ΑρχικήinetΗ Google κάνει πιο εύκολο το streaming για τους χρήστες του Chrome

Η Google κάνει πιο εύκολο το streaming για τους χρήστες του Chrome

Οι χρήστες Chrome που μεταδίδουν συνήθως αρχεία ήχου και βίντεο στο Chromecast ή σε παρόμοιες συσκευές Cast θα βιώσουν σύντομα μια πιο απλή και προσβάσιμη μέθοδο streaming.

Ο ευαγγελιστής του Chromium, François Beaufort, μοιράστηκε λεπτομέρειες για το νέο project που ερευνά την ευκολότερη μέθοδο ροής τοπικών αρχείων ήχου και βίντεο σε συσκευές Cast, όπως το Chromecast, το οποίο είναι διαθέσιμο προς το παρόν για δοκιμή στο κανάλι Beta του Chrome OS.Chrome

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, η νέα εμπειρία casting που σχεδιάζει η Google να προσθέσει στο Chrοme με την επόμενη σταθερή έκδοση, το Chrome 66, είναι στην πραγματικότητα μια νέα ενέργεια “Cast file” που υλοποιείται στο Google Cast Extension παράθυρο. Για να το χρησιμοποιήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκτελέσετε το Chrome με το διακόπτη –enable-features = EnableCastLocalMedia.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα casting στο Chrοme, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση beta, για συστήματα GNU / Linux, MacOS και Windows μέσω της δικτυακής μας πύλης. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εκτελέσετε το Chrome Beta με το διακόπτη –enable-features = EnableCastLocalMedia.

Μόλις καταφέρετε να εκτελέσετε το Chrοme Beta με τον αντίστοιχο διακόπτη, μπορείτε να κάνετε κλικ στην καταχώρηση μενού “Cast …” ή στο εικονίδιο Cast στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στην καταχώριση “Cast to” και τέλος στο “Cast file” για να επιλέξετε το τοπικό αρχείο ήχου ή βίντεο που θέλετε να προβάλλετεΜε αυτόν τον τρόπο η συσκευή Cast θα λάβει άμεσα το αρχείο που θέλετε να προβάλλεται.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS