ΑρχικήinetΣχεδόν 700 εκατομμύρια χρήστες τρέχουν τα Windows 10

Σχεδόν 700 εκατομμύρια χρήστες τρέχουν τα Windows 10

Σχεδόν 700 εκατομμύρια χρήστες τρέχουν τα Windows 10 στους υπολογιστές τους, σύμφωνα με τον επικεφαλή των Windows Terry Myerson.

Επιπλέον, η εμπορική χρήση του νέου λειτουργικού συστήματος έχει βελτιωθεί κατά 84% σε ετήσια βάση, δήλωσε ο Myerson στην αποχαιρετιστήρια επιστολή που δημοσίευσε στο LinkedIn και το πρόγραμμα Windοws Insider αριθμεί τώρα σχεδόν 15 εκατομμύρια μέλη.

Windows 10

“Το Xbox One διαθέτει Windοws 10 core, το Surface αυτή τη στιγμή αποτελεί τον κορυφαίο υπολογιστή, η HoloLens φέρνει καινοτομίες στην οπτική των υπολογιστών, το παγκόσμιο κατάστημα της Microsoft δίνει πρόσβαση στο Xbox GamePass, η προσφορά του Office και το σύστημα OEM ανανεώνεται φέρνοντας κερδοφόρα ανάπτυξη. Όλα αυτά δίνουν ώθηση στην ανάπτυξη των Windows 10. Πέρυσι ολοκληρώσαμε το έτος με πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια λειτουργικά έσοδα από το τμήμα μας “, λέει ο Myerson.

Σύμφωνα με δεδομένα τρίτων, ενώ η υιοθέτηση των Windows 10 αυξάνεται, αυτή η έκδοση εξακολουθεί να μην έχει ξεπεράσει τα Windοws 7 παγκοσμίως.

Τα στοιχεία του NetMarketShare δείχνουν ότι τα Windοws 7 είναι το νούμερο ένα λειτουργικό σύστημα στο desktop με μερίδιο 41,61%, ενώ τα Windows 10 είναι το δεύτερο με 34,06%. Τα Windows 8.1 είναι τρίτο και πολύ πίσω με 5,66%.

Με τα Windοws 7 να φτάνουν στο τέλος της υποστήριξής τους τον Ιανουάριο του 2020 και τα Windows 10 να λαμβάνουν νέες ενημερώσεις, αναμένεται να σημειωθεί αλλαγή στις θέσεις τους επόμενους μήνες, ειδικά αφού περισσότερες επιχειρήσεις ολοκληρώνουν την αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windοws 10.

Ταυτόχρονα, η Microsoft εργάζεται επίσης στο να βελτιώσει τα Windοws 10, και οι νέες κυκλοφορίες φέρνουν λειτουργίες που βασίζονται λίγο ή πολύ στο feedback των χρηστών.

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί σε ένα χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας που περιλαμβάνει δύο σημαντικές ενημερώσεις OS κάθε χρόνο, και η επόμενη στην σειρά είναι το Redstone 4 που προβλέπεται να λανσαριστεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Τα Windοws 10 Redstone 5, από την άλλη πλευρά, βρίσκονται υπό κατασκευή και προγραμματίζονται να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο.

 

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS