ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση λογισμικού iOS 11.3

Η Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση λογισμικού iOS 11.3

ενημέρωσηΗ Apple κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού iOS 11.3, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη ως OTA ενημέρωση για iPhone, iPad και iPod Touch. Η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα το λογισμικό για το νέο iPad και τώρα είναι διαθέσιμο και για όλες τις υπόλοιπες συσκευές.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ενημέρωση που έχει κάνει η εταιρεία στο mobile λειτουργικό της σύστημα, από την κυκλοφορία του iOS 11 και φέρνει ένα ευρύ φάσμα νέων λειτουργιών στις συσκευές της Apple.

Η ενημέρωση έρχεται με τέσσερα νέα Animoji, που θα περιλαμβάνουν ένα δράκο, μια αρκούδα, ένα λιοντάρι. Επιπλέον ARKit 1.5 και υποστήριξη για μηνύματα στο iCloud. Περιλαμβάνει επίσης τη νέα λειτουργία διαχείρισης της μπαταρίας της Apple. Αυτό σας δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μπαταρία σας. Σας ενημερώνει αν χρειάζεται αντικατάσταση, αλλά σας επιτρέπει και να γνωρίζετε αν η συσκευή σας επιβραδύνεται λόγω υποβάθμισης της μπαταρίας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης στο iPhone ή το iPad σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Εάν εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση και παρατηρήσετε οποιεσδήποτε άλλες νέες λειτουργίες, μπορείτε να μας ενημερώσετε σχετικά αφήνοντας ένα σχόλιο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS