ΑρχικήinetH Microsoft ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου Office για Mac

H Microsoft ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου Office για Mac

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα preview του νέου Office για Mac που επιτρέπει στους συμμετέχοντες του beta προγράμματος να δοκιμάσουν τις νέες βελτιώσεις. Η καθημερινότητα γίνεται λίγο πιο εύκολη για όσους από εσάς χρησιμοποιείτε το Word, το Excel, το PowerPoint και το Outlook για την εκτέλεση των εργασιών σας.

Διαθέσιμη για τους insiders του Slow Ring, η νέα έκδοση 16.12.180401 περιλαμβάνει νέες δυνατότητες για το Word, το Excel, το PowerPoint και το Outlook.

Αρχικά, η Microsoft βελτίωσε τη κοινή χρήση αρχείων, καθώς τα Word, Excel και PowerPoint σας επιτρέπουν να ανοίγετε απευθείας από το cloud τοπικά συγχρονισμένα έγγραφα, workbooks και παρουσιάσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι λειτουργίες αυτόματης αποθήκευσης, κοινής χρήσης και συνεργασίας είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή, διευκολύνοντας έτσι τη δυνατότητα επεξεργασίας δεδομένων από περισσότερους από έναν χρήστες παράλληλα.

Μπορείτε επίσης να εμπλουτίσετε ευκολότερα με οπτικό υλικό τα Word, Excel και PowerPoint έγγραφα στο Outlook χάρη στις νέες δυνατότητες που προσφέρονται για προσθήκη και επεξεργασία Scalable Vector Graphics (SVGs). Την συγκεκριμένη λειτουργία τη συναντάμε ήδη στα Android ενώ στο iOS, οι χρήστες του Office μπορούν να επεξεργάζονται μόνο εικόνες SVG που έχουν εισαχθεί σε έγγραφα.Office

Αλλαγές εντοπίζονται και στο calendar του Outlook εφόσον οι χρήστες μπορούν μέσω ενός κλικ σε μια συνάντηση ή ένα συμβάν να δουν όλες τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται.

Τέλος, το Outlook προσφέρει καλύτερη δυνατότητα σάρωσης των αποτελεσμάτων αναζήτησης. “Προσπαθήσατε ποτέ να αναζητήσετε μια λέξη ή όνομα και θα θέλατε το Outlook να επισημάνει τον όρο αναζήτησης στη λίστα στοιχείων (item list) ή στο παράθυρο προεπισκόπησης (preview pane); Λοιπόν δεν χρειάζεται να ψάχνετε, καθώς είναι πλέον γεγονός”, εξηγεί η εταιρεία.

Παρόλο που αυτές οι λειτουργίες αποτελούν προς το παρόν μέρος του Insider προγράμματος της εταιρείας, πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα Mac συστήματα. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει επίσης να υπογραμμίσουμε ότι ορισμένες δυνατότητες θα απευθύνονται μόνο σε συνδρομητές του Office 365.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS