ΑρχικήinetΗ Avast λανσάρει νέο Secure Browser με ενσωματωμένο ad blocker

Η Avast λανσάρει νέο Secure Browser με ενσωματωμένο ad blocker

Η Avast, μια από τις κυρίαρχες εταιρείες στον χώρο των λογισμικών antivirus, λάνσαρε το δικό της πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα εργαλεία ασφαλείας. Μεταξύ αυτών, το Αvast Secure Browser ενσωματώνει μια υπηρεσία VPN (Αvast SecureLine VPN), καθώς και ένα ad blocker ενεργοποιημένο από προεπιλογή.

Avast Secure Browser

To νέο πρόγραμμα περιήγησης της Avast αποτελεί στην πραγματικότητα μια βελτιωμένη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Avast SafeZone, το οποίο περιλαμβάνει πλήθος εργαλείων ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Πρώτα απ ‘όλα, το νέο πρόγραμμα περιήγησης έρχεται με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά απορρήτου που θα αποκρύψουν την ταυτότητά σας, με την Avast να εγγυάται ότι κανείς δεν μπορεί να σας εντοπίσει. “Πιστεύουμε ότι αυτά που κάνετε online είναι δική σας δουλειά. Οι αναρτήσεις σας, τα email, οι αναζητήσεις σας, το ιστορικό περιήγησής σας – είναι δικά σας. Με το πρόγραμμα περιήγησής μας παραμένουν έτσι”, τονίζει η Avast.

Υπάρχει επίσης ένα ad blocker που ενεργοποιείται από προεπιλογή και κάνει την περιήγηση γρηγορότερη, καθώς και ένα χαρακτηριστικό, ονόματι bank mode, που εμποδίζει τους εισβολείς από την πρόσβαση σε πληροφορίες που πληκτρολογείτε, όπως κωδικούς πρόσβασης και αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Το Avast Secure Browser ενσωματώνει επίσης ένα VPN που διατίθεται δωρεάν και το οποίο όχι μόνο εμποδίζει την παρακολούθηση του ιστορικού περιήγησής σας, αλλά και καθιστά δυνατή την πρόσβαση στα δεδομένα που είναι περιορισμένα στη χώρα σας. Το VPN λειτουργεί παρόμοια με το πρόγραμμα περιήγησης Opera και συνδέεται πολύ γρήγορα με τον επιθυμητό διακομιστή.

Επιπλέον, το πρόγραμμα περιήγησης περιλαμβάνει έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, ένα extension για την παρεμπόδιση ανεπιθύμητων πρόσθετων, ένα πρόγραμμα προστασίας απορρήτου για την κατάργηση ιστορικού, αποθηκευμένων εικόνων, cookies και άλλων δεδομένων περιήγησης, καθώς και κρυπτογράφηση HTTPS που εξαναγκάζει τους ιστότοπους να χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Επίσης περιλαμβάνεται ένα χαρακτηριστικό προστασίας που μπλοκάρει την εκτέλεση Flash περιεχομένου, εκτός και αν τo ενεργοποιήσετε χειροκίνητα. Η Avast αναφέρει ότι το πρόγραμμα περιήγησης διαθέτει επίσης ένα σύστημα προστασίας κατά της παρακολούθησης των χρηστών, το οποίο εμποδίζει τους ιστότοπους να σας αναγνωρίζουν και να διαβάζουν πληροφορίες σχετικά με το σύστημά σας.

Και τέλος, το πρόγραμμα περιήγησης έρχεται εξοπλισμένο με ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει αυτόματα τα βίντεο σε κάθε ιστότοπο,  επιτρέποντάς σας να τα κατεβάσετε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS